Jueves, 2 de julio, 2020  |  

- 12 noviembre, 2019 -

L'obra està escrita per l'autora local Raquel Calabuig i dirigida per Michael Lee

L’obra està escrita per l’autora local Raquel Calabuig i dirigida per Michael Lee

Castellón Información

fue ella cartellEl pròxim cap de setmana (dissabte 16 i diumenge 17 de novembre) l’Associació Cultural Som Teatre d’Almenara estrenarà l’obra “Fue Ella” escrita per l’autora local Raquel Calabuig, que s’encarregarà del guió, i dirigida per Michael Lee. Aquesta representació es realitzarà tots dos dies a les 18.30 hores en la Sala d’actes del Centre de FPA Paulo Freire de la localitat. L’obra, escrita fa diversos anys per Calabuig, és inèdita a Almenara, encara que ja s’ha representat a Mèxic per grups estudiantils i companyies amateurs.

“Fue Ella” és una obra teatral d’humor negre, amb acció i tints policíacs segons explica l’autora. En aquest cas versa en la resolució de l’assassinat d’un home adinerat amb un alt nivell de vida que apareix mort a casa amb un ganivet de tallar pernil clavat. A partir d’ací, comença la investigació que realitzaran un comissari i el seu ajudant per a esbrinar qui va assassinar a l’home, quedant tres dones sospitoses. A través d’un joc es buscarà esbrinar quin de les tres és l’assassina.

La representació estarà dirigida per Michael Lee, que aportarà la seua gran experiència. A més estarà interpretada per Roque Carbonell, Roxana Pop, Claudia López, Raquel Ló, Juan Manuel Ruiz i la mateixa Raquel Calabuig. Rebeca Pla, Paula Moreno i Sonia Romero seran les tramoistes. Cal assenyalar que en les representacions es vendran unes rifes per al sorteig d’un val de carburant. Seran a un preu de 2 euros.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *