Lunes, 19 de agosto, 2019  |  
Serralvo reitera la “defensa dels interessos de Vila-real” en el cas Piaf que s’ha reobert i demana explicacions al PP Serralvo reitera la “defensa dels interessos de Vila-real” en el cas Piaf que s’ha reobert i demana explicacions al PP

- 7 febrero, 2019 -

El jutge manté indicis de delicte en el cas, que es va destapar en 2011 i va evitar el pagament de 600.000 euros en... Serralvo reitera la “defensa dels interessos de Vila-real” en el cas Piaf que s’ha reobert i demana explicacions al PP

l portaveu de l’equip de govern lamenta que els populars  s’escuden en un informe que es basa en dades generals de la gestió en Serveis Socials sense tindre en compte la realitat

El jutge de la causa manté els indicis de delicte sobre els diferents implicats en el cas, que es va destapar en 2011, “a l’arribada del nou equip de govern progressista a l’Ajuntament, que va ser l’encarregat d’evitar el pagament de 600.000 euros en factures falses”

Castellón Información

L’equip de govern de Vila-real ha reiterat la defensa dels interessos de la ciutat en el cas Piaf i ha demanat explicacions al PP. Així ho ha manifestat el portaveu municipal, Javier Serralvo, després de conéixer que el jutge de la causa ha obert judici oral i manté els indicis de delicte sobre els diferents implicats en el cas, que es va destapar en 2011, a l’arribada del nou equip de govern progressista a l’Ajuntament, que va ser l’encarregat d’evitar el pagament de 600.000 euros en factures falses, tal com van acreditar els serveis tècnics municipals. 

Rubert declara sobre Piaf“Sempre hem defensat de manera rigorosa els interessos de la ciutat, en cap moment ens hem mogut per venjança, sinó per buscar la veritat”, afirma. A més, Serralvo recorda que entre els 600.000 euros que l’exalcalde popular, Juan José Rubert, va intentar endossar a una entitat bancària per al seu pagament a pocs dies de l’entrada del nou equip al govern municipal, es troba “el més flagrant, una fractura de final d’obra de la seu de la Policia Local, per valor de 300.000 euros, que no estava acabada”.

També recorda que en l’anterior legislatura es va obrir una comissió d’investigació en la qual van comparéixer els anteriors responsables polítics del PP, a excepció de Rubert. “Tots apuntaven a Ramón Tomás i aquest culpava a l’alcalde de llavors, que era qui suposadament donava les ordres. Però mai va comparéixer i no es va poder resoldre qui té les responsabilitat, per la qual cosa està en mans de la justícia, que ara obrirà el judici oral”, manifesta el regidor.

Així mateix, Serralvo ha assenyalat que “Piaf era l’única empresa que podia treballar en el manteniment de la ciutat, amb sobrecostos continuats” i declara que “ens agradaria que tot haguera acabat ja, però la justícia és lenta i continuem pagant, huit anys després, una herència nefasta, en forma de sentències i de la trama Piaf”.

“Demanem que això, que afecta al PP de l’època –en el qual es trobava el màxim representant actual, Héctor Folgado- que done la cara i que s’explique, que diga el que sap”, denuncia. “Per part nostra continuarem defensant que no s’ha de pagar aqueixos diners i esperem que ara que està en mans de la justícia, algú s’anime a donar la cara i ajude a resoldre aquest cas d’una vegada per totes”, assevera.

traslado juzgado violencia género Nules segorbe vila-real gabriela bravo ciudad justicia vila-realD’altra banda, Serralvo ha respost a l’última acusació del PP contra l’equip de govern. “Diuen que no invertim prou en Serveis Socials i saben que no és veritat”, reitera. “El PP mai s’ha atrevit a criticar la nostra gestió en la matèria, perquè saben que està sent impecable i s’escuden en un informe que es basa en dades generals sense tindre en compte una realitat de Vila-real, com és que tenim, al marge dels Serveis Socials, un apartat en el pressupost destinat a l’aliança amb la societat civil, en el qual s’inclouen convenis amb tot tipus d’entitats que ajuden els més necessitats, com Càritas, Joventut Antoniana, Creu Roja i Sant Vicent de Paül”, indica.

A més, l’edil recorda que les ajudes a entitats socials s’han triplicat i fins i tot quadruplicat, passant dels 800.000 euros a més de tres milions. “Creiem que haurien de reflexionar sobre el que feien ells” i assegura que “no entenem aquesta forma de fer política, de tan baix nivell”, conclou.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *