Lunes, 19 de agosto, 2019  |  
Prop de 1.200 alumnes de secundària visiten l’UJI el segon dia de Portes Obertes Prop de 1.200 alumnes de secundària visiten l’UJI el segon dia de Portes Obertes

- 12 febrero, 2019 -

La rectora ha donat la benvinguda a l'estudiantat participant en aquesta sessió Prop de 1.200 alumnes de secundària visiten l’UJI el segon dia de Portes Obertes

La rectora ha donat la benvinguda a l’estudiantat participant en aquesta sessió

Castellón Información

La Unitat de Suport Educatiu de la Universitat Jaume I ha celebrat avui, 12 de febrer de 2019, la segona jornada de les XXVIII Jornades de Portes Obertes, que ha comptat amb l’assistència de 1.196 estudiants de 20 centres de secundària.

La rectora ha donat la benvinguda a l’estudiantat participant en aquesta sessió de Portes Obertes i els ha animat a conèixer la Universitat Jaume I, una universitat pròxima, compromesa i amb clara vocació internacional. Alcón també els ha animat a continuar la seua formació. “Perquè el món és canviant, i cada volta ho és més. I per fer front a aquests canvis la formació universitària és la millor garantia d’èxit” ha assenyalat.

“Les dades demostren que la formació universitària és la millor opció per no caure a l’atur. La taxa de desocupació és la meitat entre la població amb formació universitària que entre el conjunt de la població. I a mesura que augmenta el nivell formatiu, eixa taxa la desocupació és encara menor” ha afegit la rectora. En l’acte de benvinguda també han participat la vicerectora d’Estudiantat i Compromís Social, Inmaculada Rodríguez, la portaveu del Consell de l’Estudiantat, Laura Alcaide, i Beatriz Bonet, de la Unitat de Suport Educatiu.

Portes_Obertes-11-02-2019_DLL43

A més a més, l’alumnat ha tingut l’oportunitat de conèixer de primera mà les instal·lacions i serveis de la Universitat, així com l’oferta de graus que s’imparteixen. Les xarrades sobre els graus que han tingut més assistència han sigut Disseny i Desenvolupament de Videojocs, Medicina, Mestre d’Infantil i Mestre de Primària, Psicologia, Química i Infermeria.

En aquesta edició de les jornades, que finalitzarà amb la jornada del 19 de febrer, està prevista la participació de més de 3.000 alumnes de secundària de 57 centres educatius de les províncies de Castelló i València.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *