Sábado, 7 de diciembre, 2019  |  
Santa Magdalena inicia les seues festes patronals amb la presentació de les festeres i festers Santa Magdalena inicia les seues festes patronals amb la presentació de les festeres i festers

- 21 julio, 2019 -

El III Trofeu de Ciclisme, en categoria cadet, ha tingut com a vencedor a Íker Bonillo Martín Santa Magdalena inicia les seues festes patronals amb la presentació de les festeres i festers

El III Trofeu de Ciclisme, en categoria cadet, ha tingut com a vencedor a Íker Bonillo Martín

Castellón Información

Santa Magdalena ja ha començat les seues festes patronals i ho va fer anit, dissabte, amb el brillant acte de presentació de les festeres i festers 2019, un esdeveniment que va aconseguir reunir a més de 600 persones en una abarrotada plaça Espanya.

Victoria Samaniego va ser proclamada Festera del Grup de Danses Magdaleneres, Andrea Segarra de l’Associació Amics de Sant Vicent, Neus Bou, de l’Associació Juvenil Pont de l’Agüelo Queixalet, Mireia Espada, de l’Associació de Puntaires, Andrea Felis, dels Jubilats i Pensionistes, Leire Pegueroles del Motoclub de Bar en Bar, Juan Antonio Lora, de l’AMPA del CEIP Albert Selma, Laia Marzal, de l’Agrupació Musical, Paula Butnari, de la  Comissió de Festes, Soraya Arnau, de l’Associació Cultural-Taurina Polpís, Ainhoa Arnau,  de la delegació local de l’Associació Espanyola de Lluita contra el Càncer i Isaac Burgos,  del club de caçadors Sant Lázaro. Ells i elles van ser els protagonistes sens dubte d’un acte, marcat per l’emotivitat. Després va haver-hi revetla de gala en el poliesportiu municipal.

Santa Magdalena ciclisme

Aquest matí, ha destacat el III Trofeu de Ciclisme, en categoria cadet, organitzat pel club Ciclista Deportes Balaguer, que ha tingut com a vencedor a Íker Bonillo Martín, destacant també la presència del corredor local, Jordi Muñoz Sorica. A més, també s’ha obert al públic l’exposició de pintura, dels alumnes de l’artista local, Maite Baldrich.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *