Viernes, 29 de mayo, 2020  |  
Santa Magdalena de Polpís ja ho té tot llest per celebrar el proper diumege la XV Trobada de Puntaires Santa Magdalena de Polpís ja ho té tot llest per celebrar el proper diumege la XV Trobada de Puntaires

- 3 septiembre, 2019 -

L'event comptarà amb la participació de més de 300 persones vingudes tant de la Comunitat Valenciana com de Catalunya Santa Magdalena de Polpís ja ho té tot llest per celebrar el proper diumege la XV Trobada de Puntaires

L’event comptarà amb la participació de més de 300 persones vingudes d’un total de 25 poblacions diferents, tant de la Comunitat Valenciana com de Catalunya

Castellón Información

Santa Magdalena de Polpís ho té tot preparat per celebrar el proper diumenge la XV Trobada de Puntaires. L’event està organitzat per l’Associació Local de Puntaires, en col·laboració amb l’Ajuntament de Santa Magdalena. A més a més, la Trobada gaudirà de la participació de més de  300 persones vingudes d’un total de 25 poblacions, tant de la Comunitat Valenciana com de Catalunya. 

La jornada se celebrarà en la plaça Espanya del municipi i el programa d’actes s’iniciarà a les 10:00 hores amb la recepció i situació de tots els participants.

A les 10: 50 hores s’obrirà l’exposició de treballs a la Capella. Aquestos treballas han estat realitzats pel col·lectiu local, mentre que a les 11:00 hores se servirà l’esmorzar.

L’arribada de les autoritats està prevista a les 12:00 hores i a les 13.30 hores tindrà lloc la clausura de la trobada. Rosa Aycart, presidenta de l’Associació de Puntaires de Santa Magdalena, ha comentat: “ens fa molta il·lusió poder acollir en la nostra localitat a les diferents delegacions”.

Finalment, Aycart ha valorat que la trobada és una jornada de “convivència, de compartir inquietuds i també de mostrar tots els treballs, que les nostres associades realitzen al llarg de l’any”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *