Jueves, 16 de julio, 2020  |  
Santa Magdalena ofereix dos cursos formatius de l’Obsedi Maestrat Litoral Santa Magdalena ofereix dos cursos formatius de l’Obsedi Maestrat Litoral

- 4 septiembre, 2019 -

Al final dels cursos s'expedirà un certificat acreditatiu a tots els assistents a aquests Santa Magdalena ofereix dos cursos formatius de l’Obsedi Maestrat Litoral

Al final dels cursos s’expedirà un certificat acreditatiu a tots els assistents a aquests

Castellón Información

Santa Magdalena acull fins el pròxim dia, 18 de setembre, dos cursos formatius de l´ Obsedi Maestrat Litoral, dins del programa de formació gratuït del Pacte Territorial per l’Ocupació Maestrat Litoral, del qual formen part 8 municipis del Baix Maestrat, entre ells Santa Magdalena.

cursos2Concretament s’estan desenvolupant dos cursos, de 16 hores cadascun. D’aquesta manera, està d’una banda el de perfeccionament de valencià, orientat a la gramàtica i a la conversa i d´altra el d’anglés, tots dos impartits pel formador de l´Obsedi, Xavi Ayza Ferreres. Al final dels cursos s’expedirà un certificat acreditatiu a tots els assistents a aquests.

Sergio Bou, alcalde de Santa Magdalena, afirma que: “aquest tipus de cursos estan tenint molt acolliment per part de la població, que ens ha estat demandant formació específica en idiomes, per a ampliar el seu camp de coneixement”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *