Martes, 26 de mayo, 2020  |  
Santa Magdalena inicia el curs per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola dilluns que ve en el consistori Santa Magdalena inicia el curs per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola dilluns que ve en el consistori

- 6 septiembre, 2019 -

Les classes són completament gratuïtes i s'impartiran fins al dia 7 d'octubre en el saló de plens Santa Magdalena inicia el curs per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola dilluns que ve en el consistori

Les classes són completament gratuïtes i s’impartiran fins al dia 7 d’octubre en el saló de plens

Castellón Información

El departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Santa Magdalena informa que, dilluns que ve, 9 de setembre, arranca a la localitat el curs preparatori per a l’obtenció de la nacionalitat espanyola.

Les classes són completament gratuïtes i s’impartiran fins al dia 7 d’octubre, els dilluns i dimecres, de 17 a 18h, en el saló de plens de l’Ajuntament de Santa Magdalena.

Raquel Escrig, responsable de l’oficina de migració, Pangea,  de la localitat, explica que “al llarg d’aquest curs realitzarem diferents exàmens de la prova de coneixements culturals i socials d’Espanya, amb l’objectiu que les persones que hagen de realitzar aquesta prova sapiguen, de primera mà, quin tipus de coneixements han de tindre per a obtindre la nacionalitat”. Aquest curs està obert a persones de qualsevol nacionalitat, que desitgen  obtindre la nacionalitat espanyola.

D’altra banda, en breu, està previst que es pose en marxa un curs de castellà, també de preparació per a l’obtenció de la nacionalitat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *