Lunes, 28 de septiembre, 2020  |  
Sant Jordi manté les desinfeccions en tot el municipi davant l’augment d’activitat turística Sant Jordi manté les desinfeccions en tot el municipi davant l’augment d’activitat turística

- 7 agosto, 2020 -

L´Ajuntament col·labora amb agricultors voluntaris al poble i amb tres empreses de neteja en Panorámica Golf Sant Jordi manté les desinfeccions en tot el municipi davant l’augment d’activitat turística

L´Ajuntament col·labora amb agricultors voluntaris al poble i amb tres empreses de neteja en Panorámica Golf

Castellón Información

L’Ajuntament de Sant Jordi manté les instensas labors de neteja de desinfecció del municipi davant l’augment d’activitat turística d’aquest mes d’agost. Així, el consistori ha augmentat encara més les rutines de neteja i desinfecció tant del nucli urbà de Sant Jordi, al costat d’agricultors voluntaris, com a la urbanització Panoràmica Golf, on treballen intensament en aqueixes labors tres empreses locals de manteniment i demà s’incorpora una quarta companyia. Hui mateix, l’empresa especialitzada Tetma ha tornat a desinfectar el municipi, posant l’accent principalment en les zones més transitades.

L’alcalde, Iván Sánchez, ha comprovat el funcionament del dispositiu de desinfecció i ha assegurat que “no podem ni baixarem la guàrdia. Estem intensificant els treballs que ja portem fent durant mesos per a protegir als nostres veïns i visitants. Posem tots els nostres recursos a la disposició de la màxima prevenció per a guanyar temps i camí a la malaltia”.

En aqueix sentit, Sánchez ha recordat la importància de continuar complint totes les recomanacions bàsiques com són l’ús de les màscares, el manteniment de la distància de seguretat i la higiene amb la rentada freqüent de mans o ús de gel hidroalcohòlic.

“Estem fent un gran esforç en mitjans, però sense la col·laboració individual de cada persona, ja siga veí o visitant, no serveix de res. Per això, torne a fer una crida a la màxima prudència i prevenció per a entre tots seguir avant”.

Cal assenyalar que les empreses col·laboradores de l’Ajuntament de Sant Jordi en prevenció de la Covid-19 són: Golf i Jardins 2018 S.L, Avança Golf Panoràmica S.L, Jardins Lázaro S.L, i es reforçarà el dispositiu amb la contractació de Tetma com feia fins ara quan ha sigut necessari també durant aquest temps.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *