domingo, 29 de noviembre, 2020  |  
Sant Jordi condiciona el cementiri i reforça les mesures de seguretat amb motiu de Tots els Sants Sant Jordi condiciona el cementiri i reforça les mesures de seguretat amb motiu de Tots els Sants

- 30 octubre, 2020 -

L'Ajuntament aconsella una sèrie de mesures de seguretat per a ajudar al fet que tots els veïns que vulguin visitar als seus sers estimats Sant Jordi condiciona el cementiri i reforça les mesures de seguretat amb motiu de Tots els Sants

L’Ajuntament aconsella una sèrie de mesures de seguretat per a ajudar al fet que tots els veïns que vulguin visitar als seus sers estimats

Castellón Información

L’Ajuntament de Sant Jordi ha finalitzat els treballs de condicionament de les instal·lacions del cementiri municipal i ha establert una sèrie de consells per a garantir la seguretat en la mesura que sigui possible en prevenció de contagis pel coronavirus.

Encara que són d’obligat compliment sempre, ha insistit especialment aquests dies en previsió de l’augment de visites durant el cap de setmana de Tots els Sants, que es commemora aquest diumenge 1 de novembre.

L’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, ha explicat que “hem pintat el recinte perimetral, adequat les instal·lacions interiors, condicionat els passadissos i sanejat tota la jardineria perquè tots els veïns puguin recordar als seus sers estimats sense haver de preocupar-se per res més. Es tracta simplement de ser més sensibles en observar els consells bàsics perquè s’espera una major afluència de persones a les instal·lacions”.

Les mesures per a minimitzar el risc de transmissió del virus pretenen evitar el contacte físic, garantir el manteniment de les distàncies de seguretat interpersonal i organitzar la circulació de persones i les mesures de neteja i desinfecció.

Precisament, amb aquest objectiu, l’Ajuntament de Sant Jordi aconsella una sèrie de mesures de seguretat per a ajudar al fet que tots els veïns que vulguin visitar als seus sers estimats puguin fer-ho més tranquil·lament pesi al rebrot general del coronavirus. Aquestes indicacions són:

– Horari de visites: de 9.00 a 18.00 hores – Obligatori ús de gel en els dispensadors de l’entrada – Ús obligatori de màscara en tot el recinte – Aforament limitat – Mantenir la distància de seguretat – Prohibida l’entrada d’animals en el recinte – Prohibit fumar dins del recinte – S’ha de desinfectar qualsevol utensili d’ús comú abans que pugui ser utilitzat per una altra persona.

Google+
Whatsapp Telegram