Domingo, 21 de julio, 2019  |  
Rhamsés Ripollés pren possessió com a alcalde de Morella Rhamsés Ripollés pren possessió com a alcalde de Morella

- 15 junio, 2019 -

L’equip de govern estarà format per nou regidors, dels quals hi ha cinc dones i quatre homes Rhamsés Ripollés pren possessió com a alcalde de Morella
El resultat de la votació ha sigut de nou vots per a Rhamsés Ripollés i dos en blanc
Castellón Información
Rhamsés Ripollés ha pres possessió del càrrec l’alcalde de Morella i liderarà l’equip de govern de l’XI legislatura de la ciutat. Així, el ple d’avui inicia la nova corporació municipal, la qual tindrà el primer govern amb majoria femenina, ja que està format per cinc dones i quatre homes. Pel que fa a l’oposició, seran dos els regidors del Partit Popular.

El ple d’avui ha començat amb la constitució de la mesa d’edat formada pels edils de més i menys edat. Així, Malú Blasco i Enric Ahis han constituït aquesta. A continuació, la resta de membres han promés el càrrec. Per a finalitzar l’acte, han realitzat la votació de l’alcalde amb nou vots per a Rhamsés Ripollés i dos en blanc.

125E10A8-D068-487F-9D58-656189EF22C4El primer edil ha començat dient que “assumeixo el càrrec, igual que sé que ho han fet els companys i companyes de la corporació, des de la humilitat, la responsabilitat, la lleialtat, la convicció i el respecte cap a Morella”. Rhamsés ha destacat que  “els pròxims anys són clau per al nostre poble, ja que hem d’aprofitar les sinergies amb els altres governs i aconseguir allò que aquesta ciutat mereix, ni més ni menys”. També ha recordat que “per fi tenim a la vista una millora real en les comunicacions amb la nova carretera N-232” i s’ha compromés a “aprofitar aquest nou estadi que tindrem quan acabaran les obres per a generar ocupació i nous serveis, de manera que la ciutat ha d’estar preparada per a aquest futur pròxim ple d’oportunitats”. Finalment, ha agraït “el treball i dedicació que han tingut els regidors i regidores d’aquesta legislatura, sobretot els i les que acaben avui, i també al secretari i secretaria i als jutges de pau”.

La nova corporació compta amb nou regidors del grup municipal socialista i dos del grup popular. Pel que fa al primer, repeteixen en l’equip Rocío Querol, Judit García, Malú Blasco i Rhamsés Ripollés i les cares noves són Joel Pascual, Mari Carmen Escuder, Joan Carles Marcobal, Ana Adell i José Manuel Rodrigo. Així, Rhamsés els ha donat “la benvinguda a l’equip de govern als regidors i regidores que entren ara i els animo a treballar de valent per aquesta ciutat”. Per acabar, l’edil ha fet una reflexió sobre que “la política municipal és la verdadera política des de la qual es dignifica aquesta”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *