Jueves, 18 de octubre, 2018  |  

- 7 diciembre, 2017 -

La publicació se centra a mostrar els valors culturals, patrimonials i personals, de l'alumnat de aquesta part de la institució

La publicació se centra a mostrar els valors culturals, patrimonials i personals, de l’alumnat de aquesta part de la insitutució 

Castellón Información

La Universitat per a Majors de l’UJI ha organitzat un acte de celebració del número 40 de la Revista Renaixement per dilluns 11 de desembre de 2017 a les 18 hores en el Casino Antic de Castelló de la Plana que s’iniciarà amb una taula redona en què l’alumnat contarà la seua experiència moderada per la coordinadora del programa Pilar Escuder.

A continuació es realitzarà un homenatge públic a les sis empreses i institucions que han patrocinat en diferents moments aquesta publicació:  Programa Erasmus+, Cicogres, Òptica Universitària, Autos Mediterráneo, Clínica Pilar Perales i Tallers Martí. Posteriorment hi haurà un concert a càrrec de la soprano lírica Alejandra Martínez i la concertista Natasha García i per finalitzar es presentarà la digitalització de tots els números de la revista per part de Roger Esteller, coordinador de TICs de la Universitat per a Majors. El número especial 40 serà presentat pel director honorífic de la Universitat Salvador Cabedo i  clourà l’acte Elsa González, directora acadèmica de la Universitat per a Majors.

En juny de 2004 va sorgir una idea amb força entre l’estudiantat de la Universitat per a Majors, volien comunicar i comunicar-se millor, i van decidir que la millor forma de fer-ho era a través de la creació d’una revista que es denominaria «Renaixement», títol que vol explicitar el convenciment i també compromís de renàixer contínuament de les persones majors.

La Revista Renaixement se centra a mostrar els valors culturals, patrimonials i personals, de l’alumnat de la Universitat per a Majors, tant del campus de Castelló com de les diferents seus (Interior, Nord, dels Ports i Camp de Morvedre) així com generar relacions interpersonals i punt en comú entre totes les persones matriculats al programa, al mateix temps que facilitaria la comunicació enriquidora amb la ciutadania que no comparteix les aules i activitats acadèmiques.

El Programa de Formació Permanent que s’imparteix a la Universitat per a Majors ha pretès, en tot moment, estar en sintonia amb la societat del nostre temps i, a més, obert a les demandes de tota la ciutadania, especialment els majors, que comparteixen les circumstàncies i exigències de la vida al nostre món intercultural i universal.

La redacció i gestió de la revista ha estat assumida des del principi per un Consell Editorial, obert a tot l’alumnat que poguessin i volguessin participar. Aquesta participació generosa i responsable ha estat la base que ha fet possible la continuïtat de la revista durant 14 anys. És aquest un motiu suficient per rememorar el recorregut històric de la revista i celebrar-ho obertament els qui estiguin compromesos i agraïts pels resultats d’aquesta publicació.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *