Lunes, 19 de agosto, 2019  |  
Almassora destinarà 190.000 euros a la renovació total de la gespa artificial del complex Boqueres Almassora destinarà 190.000 euros a la renovació total de la gespa artificial del complex Boqueres

- 11 febrero, 2019 -

La partida es reservarà en la primera modificació de crèdits que aprove el consistori Almassora destinarà 190.000 euros a la renovació total de la gespa artificial del complex Boqueres

La partida es reservarà en la primera modificació de crèdits que aprove el consistori

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora assegurarà la renovació de la gespa artificial que cobreix el camp de futbol del complex de Boqueres, una inversió de 190.000 euros que estarà inclosa en la modificació de crèdits que elevarà al ple l’equip de govern en les pròximes setmanes. En aquest sentit, el regidor d’Esports, Xavier Trenco, ha confirmat que el primer terreny sobre el qual actuaran serà el de futbol 11, atés que és el que acull les competicions oficials i que la gran majoria de partits que es desenvolupen en aquesta instal·lació.

La substitució del material que cobreix els camps de futbol 8 també entra en els plans del consistori. No obstant això, aquesta actuació estarà condicionada a la resolució del Consell respecte a la sol·licitud formulada per l’administració municipal per a traslladar a l’aparcament annex les aules del CEIP Ambaixador Beltrán durant les obres d’ampliació del centre. En aquest supòsit, el camp faria la funció de pati del col·legi i la substitució de la gespa es realitzaria en culminar la construcció del nou centre, encara que s’intensificarien les tasques de manteniment per conservar-lo.

Trenco ha aclarit que, en cas d’utilitzar aquest espai, “els horaris del col·legi no interferirien en cap cas amb els dels entrenaments dels diferents clubs que utilitzen els camps” i ha recordat que “l’IES Álvaro Falomir ja recorre a la instal·lació de Boqueres per a realitzar classes d’educació física”. El regidor d’Esports ha lamentat “les informacions errònies difoses en els últims dies en relació a l’eliminació de part del camps” i ha recordat que “Boqueres és una instal·lació municipal les despeses de la qual de funcionament i de manteniment assumeix l’Ajuntament d’Almassora”.

En aquest sentit, Trenco també ha apuntat al fet que “el pla d’instal·lacions esportives que presentem fa menys d’un mes destaca que els espais vinculats al futbol estan en bon estat i que l’oferta que tenim s’ajusta a les necessitats actuals”. Aquest extrem no impedeix que “l’equip de govern aposte per millorar aquestes instal·lacions i invertir que els i les esportistes que els utilitzen estiguen en les millors condicions i per això apostem per actuacions com la renovació de la gespa”, en paraules de l’edil.

Cal recordar que el projecte en el qual treballa el consistori contempla la reutilització de part dels materials de farciment de les plaques de gespa actuals, instal·lades fa 15 anys. Després de la seua retirada, els tècnics també determinaran la idoneïtat de les catifes d’herba per a usar-les com a sòl de parcs infantils o d’altres instal·lacions esportives a l’aire lliure.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *