Lunes, 19 de agosto, 2019  |  

- 12 febrero, 2019 -

Les famílies nombroses i nombroses especials han de sol·licitar la rebaixa del 30 i el 60% a l'Ajuntament durant el primer trimestre de l'any...

Les famílies nombroses i nombroses especials han de sol·licitar la rebaixa del 30 i el 60% a l’Ajuntament durant el primer trimestre de l’any 

Castellón Información

L’Ajuntament de Xilxes ha informat del termini per a sol·licitar la reducció de l’Impost de Béns Immobles, que l’equip de govern aplicarà aquest mateix any amb la finalitat de continuar disminuint la càrrega impositiva als veïns i veïnes.

Des de la Regidoria d’Hisenda s’ha recordat que les famílies nombroses i nombroses especials veuran rebaixat aquest impost en un 30 i un 60% respectivament, per la qual cosa poden passar per l’Ajuntament durant el primer trimestre de l’any per a sol·licitar aquesta reducció.

Així mateix, aquest 2019 també entra en vigor la disminució de l’IBI de caràcter general, que ha fixat el tipus de gravamen en el 0’825%, descens de l’1% que continua amb les reduccions i congelacions aplicades des de principi de legislatura, quan el tipus impositiu era del 0’85%.

En matèria d’impostos, la supressió de la taxa dels nínxols del cementeri i del gual reflex són unes altres de les accions que l’equip de govern ha impulsat al llarg de la legislatura, a més de rebaixar el deute dels més de 5 milions de 2015 als 2 milions actuals. La rebaixa de la tarifa de l’escola infantil municipal, que s’ha establert en els 120 euros mensuals de taxa màxima, se suma a aquesta bateria de mesures orientades a millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *