Viernes, 19 de abril, 2019  |  
La Mostra de Teatre Reclam 2018 visita Almassora, Benicarló, Vilafranca i Vila-real durant el cap de setmana La Mostra de Teatre Reclam 2018 visita Almassora, Benicarló, Vilafranca i Vila-real durant el cap de setmana

- 8 noviembre, 2018 -

Organitzada pel la UJI amb la col·laboració d'onze municipis, la Diputació, Caixa Castelló i la Generalitat La Mostra de Teatre Reclam 2018 visita Almassora, Benicarló, Vilafranca i Vila-real durant el cap de setmana

La Mostra es organitzada pel Servei d’Activitats Culturals de la UJI amb la col·laboració d’onze municipis, la Diputació, la Fundació Caixa Castelló i la Generalitat

Castellón Información

Les localitats d’Almassora, Benicarló, Vilafranca i Vila-real seran seu durant el cap de setmana de la Mostra de Teatre Reclam 2018, organitzada pel Servei d’Activitats Culturals de la Universitat Jaume I amb la col·laboració d’onze municipis, la Diputació, la Fundació Caixa Castelló i la Generalitat Valenciana.

La companyia Màgic 6 representarà l’obra de teatre ‘Descobrint l’illa del tresor’ dissabte 10 de novembre a les 18 hores en la Casa de la Cultura d’Almassora. Robert és un xiquet malaltís que passa la major part del temps prostrat en el llit de la seua fastuosa habitació. Els seus companys de classe, moguts per l’enveja, decideixen fer-se amb la seua col·lecció de medalles una nit en què ell no hi és, però la seua sorpresa serà enorme quan s’adonen que sí que està.

El mateix dissabte 10 a l’Auditori de Vila-real, la companyia Al Anochecer Producciones representarà a partir de les 20.30 hores l’obra ‘Al anochecer’, una obra de dos personatges sense nom: Él i Ella. Dos éssers exiliats del món, que anhelen i temen per igual estimar i ser estimats, una obra tan simple i tan complicada com una tendra història d’amor i humor.

Diumenge 11 de novembre, la programació s’iniciarà a les 12 hores en el Mucbe de Benicarló, on la companyia La Negra Teatre representarà ‘En els núvols’, una commovedora història sobre les diferències. Cançons i música en directe. Un bonic conte sobre l’amistat, tot envoltat de bombolles de sabó, que es converteixen en titelles i on la imaginació s’ensenyoreix de tot quan la realitat et gira l’esquena.

Per últim, el mateix dia 11 a partir de les 19 hores en la Sala Carles Pons de Vilafranca, Teatreliana i Reyes Ruiz representaran ‘Mari, palante!’, una sevillana de mitjana edat que d’una manera tendra i divertida, des de la seua intimitat, ens anirà desvetlant entre consells, històries i cançons els anhels i temors de les dones actuals. L’obra es representarà també el dia 30 de novembre en el Teatre Els XIII de Vila-real.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *