Miércoles, 15 de julio, 2020  |  
Els socialistes de Peníscola demanen a l’Ajuntament el trasllat del mercat hippie Els socialistes de Peníscola demanen a l’Ajuntament el trasllat del mercat hippie

- 5 junio, 2020 -

Exigeixen que s'establisca una normativa i que siga pública perquè tots els peniscolans i peniscolanes puguen optar a una plaça del mercat en igualtat... Els socialistes de Peníscola demanen a l’Ajuntament el trasllat del mercat hippie

Exigeixen que s’establisca una normativa i que siga pública perquè tots els peniscolans i peniscolanes puguen optar a una plaça del mercat en igualtat de condicions

Castellón Información

La portaveu del PSPV-PSOE de Peníscola, Isabel Esbrí, insta l’equip de govern del Partit Popular a reubicar el mercat hippie que, actualment, es munta en el carrer Calabuch, carrer Porteta i el seu entorn, ja que incompleix el Pla especial de Protecció del Conjunt Històric-Artístic.

Esbrí recorda que, amb l’aprovació d’este pla —el setembre de 2009—, es donava el termini de dos anys, és a dir, fins a 2011, per a buscar un altre emplaçament però que, encara hui, no s’ha procedit a regular la situació. La portaveu municipal socialista assenyala que una possible ubicació seria, i així s’expressa en el Pla Especial, la Bateria del Calvari.

A més, Esbrí lamenta que el portal de transparència, “del qual tant presumeix el Partit Popular”, no reculla la normativa que regeix este tipus de mercats i quins requisits s’han de complir per a participar en el mateix.

És per això que la portaveu municipal socialista considera que l’ajuntament té ara l’oportunitat de regular esta situació i emplaçar el mercat artesanal temporal en el lloc pertinent que, a més, permeta complir amb les indicacions sanitàries quant a la prevenció de la Covid-19.

Així mateix, exigeix que s’establisca una normativa i que esta siga pública perquè tots els peniscolans i peniscolanes puguen optar a una plaça del mercat en igualtat de condicions.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *