Lunes, 1 de junio, 2020  |  
Primera víctima mortal del coronavirus a Morella que registra els primers casos a la residència de majors Primera víctima mortal del coronavirus a Morella que registra els primers casos a la residència de majors

- 22 marzo, 2020 -

L’alcalde ha traslladat el seu condol, força i tots els ànims als familiars de les persones afectades i força i agraïment al personal mèdic... Primera víctima mortal del coronavirus a Morella que registra els primers casos a la residència de majors

L’alcalde ha traslladat el seu condol, força i tots els ànims als familiars de les persones afectades i força i agraïment al personal mèdic i sanitari

Castellón Información

L’alcalde de Morella, Rhamses Ripollés, s’ha dirigit als seus veïns i veïnes per a lamentar la primera mort per coronavirus a la ciutat. Segons les informacions arreplegades per aquest mitjà, la víctima va ser traslladada al Hospital de Vinaròs on va perdre la vida. “Acabem de conéixer que l’Estat d’Alarma es prolongarà quinze dies més, fins a l’11 d’abril, i malauradament també hem conegut els primers positius de COVID-19 en la nostra ciutat, en l’estimada residència. I hem de lamentar que una deixes persones ha faltat”, ha manifestat.

“En aquests moments, des de salut pública i el departament sanitari de Vinaròs, es gestiona el centre residencial, tal com marquen els protocols, i l’UME realitza diversos treballs de suport i desinfecció. Hem d’estar més units que mai. No ens pot véncer la por ni el desànim. Junts, seguint les indicacions de les autoritats, fem front al coronavirus i el vencerem”, ha manifestat.

 

L’alcalde ha traslladat el seu condol, força i tots els ànims als familiars de les persones afectades i força i agraïment al personal mèdic i sanitari que s’està bolcant en l’atenció i salut de tots i totes.

Així mateix ha insistit en la importància de la higiene personal, evitar desplaçaments i donar suport a familiars, veïns; sobretot a aquells més vulnerables i ha fet una crida a la responsabilitat amb l’ús d’informacions no contrastades. En cada grup d’amics, en les xarxes socials, en les converses, “no propaguem eixe tipus de missatges, ja que afecten altres persones i no ajuden, en res, a la situació”.

Ha lamentat que el coronavirus no distingeix de llocs ni de persones, “és el nostre enemic comú. I de moment, l’única arma, l’única vacuna que tenim per enfrontar-nos a ell és el nostre comportament. El comportament de cadascú i el comportament com a societat. Totes les nostres energies, per tant, han d’estar en cuidar-nos, en estimar-nos i combatre’l” i ha assegurat que venen més dies llargs i durs. “Estiguem en les nostres cases, tinguem cura dels que ens envolten, traslladem-nos tranquil·litat i estima”.

“Permeteu-me agrair les mostres de solidaritat i d’ajuda que estem rebent, des del primer dia. Agrair, com fent aplaudint a les 20.00 h en els nostres balcons, a totes les persones que es deixen la pell per la nostra salut i el dia a dia. A tots els professionals i moltes persones anònimes que ens fan més fàcil, dins de tanta obscuritat, la nostra vida amb un poc de més llum: establiments, neteja, serveis municipals, un llarg etcètera. Hem de continuar així, fent-nos costat uns als altres, cuidant-nos En moments difícils, com el que estem vivint, hem de traure el millor de cadascú i el millor de tots”, ha indicat.

Així mateix hi ha desitjat la prompta recuperació de les persones afectades. “Lamentem la mort d’una veïna i traslladem el nostre pesar a familiars i amics”, ha apuntat.

“Són moments difícils per a tots però vencerem al Coronavirus, no tingueu cap dubte. Volem fer-ho quan abans i per això és necessari que ens impliquem de valent seguint totes les indicacions. Morellans i morellanes. Eixirem d’aquesta situació i ens retrobarem a les nostres places i carrers”, ha conclòs.

Google+
Whatsapp Telegram


Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *