Miércoles, 22 de mayo, 2019  |  
La presentació de candidatura de Compromís per Vila-real aquest dissabte comptarà amb Marzà, Sorlí, Àlvaro i Navarrete La presentació de candidatura de Compromís per Vila-real aquest dissabte comptarà amb Marzà, Sorlí, Àlvaro i Navarrete

- 12 marzo, 2019 -

El jardí de Jaume I acull el dia 16 a les 12.00 l’acte en el qual Sancho donarà a conéixer el seu equip i... La presentació de candidatura de Compromís per Vila-real aquest dissabte comptarà amb Marzà, Sorlí, Àlvaro i Navarrete

El jardí de Jaume I acull el dia 16 a les 12.00 l’acte en el qual Sancho donarà a conéixer el seu equip i les línies bàsiques del seu programa electoral

Castellón Información 

El jardí de Jaume I serà escenari aquest dissabte, 16 de març, a partir de les 12.00 hores, de l’acte de presentació oficial de candidatura de Compromís per Vila-real per a les pròximes eleccions municipals del 26 de maig. Un acte en el qual el candidat a l’alcaldia, Josep Pasqual Sancho, estarà abrigallat per les 24 persones que formen el seu #EquipdePrimera i per diferents representants i candidats de Compromís a nivell autonòmic i estatal.

Així, el cap de llista a les Corts per Castelló, Vicent Marzà, i la número 2, la vila-realenca Mònica Àlvaro, participaran en la presentació, en la qual també comptaran amb la presència del cap de llista al Congrés per Castelló, Marta Sorlí, i pel candidat al Senat, Jordi Navarrete. 

“Estic molt satisfet de comptar amb persones tan potents i preparades com les que formen el meu equip, però també de sentir-me tan abrigallat en un dia tan important per companys com Marzà, Àlvaro, Sorlí i Navarrete”, afirma Sancho, qui recorda que tots ells, “des de les Corts, el Congrés i el Senat s’han deixat la pell pel País Valencià i per Vila-real”. 

“Els nostres companys sempre seran benvinguts a Vila-real, perquè han demostrat als ciutadans i ciutadanes durant cada dia dels últims quatre anys que Compromís no defrauda i que va pagar la pena donar-los l’oportunitat de representar-nos”, indica, “Compromís sí que representa a aquesta ciutat, els seus veïns i veïnes, i també a aquest estimat territori”.

Tanmateix, Sancho assegura que “estic desitjant poder presentar, ara sí, cara a cara, tots els companys que han decidit fer un pas al capdavant i sumar-se a aquesta candidatura, dels quals estic més que orgullós” i recorda que “per fi donarem a conéixer a tots els veïns i veïnes que ens acompanyen el resultat de la campanya Mulla’t, que s’ha materialitzat en el programa electoral tan esperat que hem creat amb la inestimable col·laboració de totes les persones que en els últims mesos han volgut mullar-se i explicar-nos què necessiten perquè la seua ciutat siga millor”.

“Aquest programa 100% participatiu que es posa en marxa de manera pionera i exclusiva a Vila-real donarà resposta a totes les necessitats de les persones, que són el primer per a nosaltres, com ja hem demostrat”, apunta. El candidat a l’alcaldia assenyala que “nosaltres no direm que queda molt per fer, perquè tots els dies fem, però la ciutat i la nostra societat evolucionen i tots els dies es generen una sèrie de necessitats a les quals només Compromís podrà donar resposta anteposant per davant els interessos dels ciutadans i ciutadanes i no el rèdit electoral”.

“Esperem a tothom aquest dissabte al jardí de Jaume I perquè ens coneguen en persona, si encara no ho han fet, i perquè comproven que aquest és un equip líder que eixirà per totes tant el 28 d’abril, a nivell autonòmic i estatal, com el 26 de maig”, conclou.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *