Martes, 14 de julio, 2020  |  
‘El Sirero’, Paulino Perona, María Cecilia Llorens, Manuel Arrufat, ‘Poble’ i María Dolores Jordá, Premis 20 de Febrer  ‘El Sirero’, Paulino Perona, María Cecilia Llorens, Manuel Arrufat, ‘Poble’ i María Dolores Jordá, Premis 20 de Febrer 

- 14 enero, 2020 -

El lliurament dels guardons serà 23 de febrer a l'Auditori de Vila-real, després de l'homenatge al rei Jaume I en el actes commemoratius de... ‘El Sirero’, Paulino Perona, María Cecilia Llorens, Manuel Arrufat, ‘Poble’ i María Dolores Jordá, Premis 20 de Febrer 

 La Junta de Portaveus s’ha reunit hui per a consensuar el nom dels guardonats, en uns premis amb els quals cada any l’Ajuntament destaca la trajectòria de personalitats i entitats que col·laboren activament en la vida social i cultural del municipi.

El lliurament dels guardons se celebrarà el 23 de febrer a l’Auditori, després de l’homenatge a la figura del rei Jaume I en el marc dels actes commemoratius de la fundació de la ciutat

Castellón Información

Manuel Cerisuelo ‘el Sirero’, la revista ‘Poble’, Manuel Arrufat,  Paulino Perona, María Cecilia Llorens i María Dolores Jordá seran reconeguts amb els Premis 20 de Febrer de 2020, que s’entregaran el dia 23 de febrer, amb motiu de les Festes Fundacionals de la ciutat. LaJunta de Portaveus,presidida per l’alcalde, José Benlloch, s’ha reunit hui per a consensuar el nom dels guardonats, en uns premis amb els quals cada any l’Ajuntament destaca la trajectòria de personalitats i entitats que col·laboren activament en la vida social i cultural del municipi.

Amb aquest objectiu, els guardons de 2020 reconeixeran a Manuel Cerisuelo Fabregat, el ‘Sirero’, per la seua contribució a la cultura local i el foment de les tradicions,a través de la seua participació activa en entitats com Els XIII i Els Lluïsos.

El professor jubilat recentment del Centre de Capacitació Agrària Paulino Perona García és un altre dels qui rebran el reconeixement de la ciutata la seua trajectòria, igual que la revista ‘Poble’, que en 2020 compleix 25 anys com a publicació de referència de l’actualitat local, amb una important presència i implicació en la vida social i cultural de Vila-real.

La professora d’Educació Física i entrenadora de bàsquet María Cecilia Llorens, amb una dilatada trajectòria en l’àmbit esportiu; Manuel Arrufat Parra,expresident del Comité de Gestió de Cítrics, empresari i directiu referent en el sector citrícola; i María Dolores Jordá Prades, fortament vinculada a la Setmana Santa, de la Junta Central de la qual ha sigut presidenta, a més de membre de la Confraria de les Angústies, completen el cartell de guardonats d’enguany. L’alcalde ha volgut felicitar públicament en nom de la ciutat als premiats i els agraeix la seua implicació i treball per Vila-real.

Els Premis 20 de Febrer són concedits per la corporació municipal en reconeixement a la trajectòria d’entitats i persones rellevants del teixit associatiu, cultural i social de la ciutat. El lliurament dels guardons se celebrarà el diumenge 23 de febrer a l’AuditoriMúsic Rafael Beltrán Moner, després de l’homenatge a la figura del rei Jaume I en el marc dels actes commemoratius de la fundació de la ciutat.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *