Lunes, 19 de agosto, 2019  |  
Els dos regidors del PP a Vilafranca dimiteixen al ple ordinari de la localitat Els dos regidors del PP a Vilafranca dimiteixen al ple ordinari de la localitat

- 11 febrero, 2019 -

Vicente Marín i Alfonso Prades asseguren no estar d'acord amb les "polítiques provincials i nacionals del partit" Els dos regidors del PP a Vilafranca dimiteixen al ple ordinari de la localitat

Vicente Marín i Alfonso Prades aseguren no estar d’acord amb les “polítiques provincials i nacionals del partit”

Castellón Información

Els dos regidors del Partit Popular a l’Ajuntament de Vilafranca: Vicente Marín Monfort i Alfonso Prades Alcón han presentat la seva dimissió en el ple ordinari que l’Ajuntament de Vilafranca ha celebrat aquesta tarda.
L’anunci de la dimissió s’ha realitzat en el torn de precs i preguntes. El portaveu del PP, Vicente Marín ha estat l’encarregat de explicar-ho. Marín ha assenyalat que presenten la dimissió “perquè no ens agrada la política del PP a nivell nacional i provincial i vam decidir que ho deixem. Hem lluitat a Castelló per coses i és com si parlaràs amb la paret”.
L’alcalde de Vilafranca els ha agraït la tasca desenvolupada en la legislatura i la cordialitat que s’ha mantingut en els plens i en el dia a dia del municipi i els ha desitjat el millor en la faceta personal i professional. L’edil Alfonso Prades Alcón ha assenyalat que per part del partit hi ha hagut “falta de serietat” per part del partit..

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *