Lunes, 3 de agosto, 2020  |  
El PP de Vila-real defensa la igualtat d’oportunitats amb una prova comuna per a accedir a la universitat El PP de Vila-real defensa la igualtat d’oportunitats amb una prova comuna per a accedir a la universitat

- 15 julio, 2019 -

Casabó i Durà expliquen la moció que consiteix en un mateix examen simultani en tot el país i que té el MIR com a... El PP de Vila-real defensa la igualtat d’oportunitats amb una prova comuna per a accedir a la universitat

Casabó i Durà expliquen la moció que consiteix en un mateix examen simultani en tot el país i que té el MIR com a referència

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha presentat una moció per al pròxim ple en la qual se sol·licita al Govern d’Espanya i en concret al Ministeri d’Educació que es pose en marxa una prova comuna en tota Espanya d’accés a la universitat.

El regidor del PP en la localitat, Adrián Casabó, acompanyat del president de Noves Generacions en la localitat, César Durá, han explicat que “els alumnes de tota Espanya s’han d’enfrontar a una prova (EBAU) que els permet accedir a la universitat però en cada comunitat autònoma hi ha uns criteris”, ha explicat Casabó.  

WhatsApp Image 2019-07-15 at 13.57.52(5)

responsable popular considera que “no creiem que sigui molt encertat que mentre un alumne puga optar a qualsevol universitat d’Espanya, les proves siguin diferents depenent de la comunitat autònoma en la qual un de viva”. A més ha advertit que “en moltes ocasions el futur d’un alumne es decideix per dècimes”. A més, Casabó ha recordat que en el cas de Vila-real han estat 204 alumnes els que s’han presentat a aquestes proves.

El president de NNGG, César Durà, considera que “des del PP hem presentat una proposta legal per a tots els alumnes, naixen on naixen, tinguen les mateixes oportunitats amb un contingut comú i que es realitzi en la mateixa data en tots els llocs”.

Durà considera que “el futur dels joves és el futur d’Espanya i hem d’establir la igualtat d’oportunitats entre tots els joves perquè cadascun amb el seu talent, el seu esforç i el seu treball puguen optar al futur que vol”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *