Viernes, 22 de marzo, 2019  |  
El PP d’Onda sol·licita la creació d’una nova línia d’ajudes davant l’exigència de pagar 700 euros als propietaris d’edificis antics d’Onda El PP d’Onda sol·licita la creació d’una nova línia d’ajudes davant l’exigència de pagar 700 euros als propietaris d’edificis antics d’Onda

- 16 mayo, 2018 -

El cuatripartit va acceptar la proposta del PP de crear ajudes i un calendari perquè s'aplicara la norma de manera progressiva però tres anys... El PP d’Onda sol·licita la creació d’una nova línia d’ajudes davant l’exigència de pagar 700 euros als propietaris d’edificis antics d’Onda

El cuatripartit va acceptar la proposta del PP de crear ajudes i un calendari perquè s’aplicara la norma de manera progressiva però tres anys després segueix sense dur-se a terme

Castellón Información

El Partit Popular d’Onda ha reivindicat una línia d’ajudes als propietaris d’habitatges antics, construïdes abans de 1965, davant l’obligació de pagar 700 euros que és el que costa un informe preceptiu que ha impulsat el PSOE de la ciutat.

Tal com ha explicat el president del PP a Onda, Salvador Aguilella, “ja que han decidit imposar la creació d’un informe de l’Avaluació d’Edificis (IEE) i el cost del qual és de 700 euros per als propietaris, l’ Ajuntament d’Onda hauria d’impulsar una línia d’ajudes per a sufragar aquest cost”.

El PP va presentar una proposta perquè s’impulsaren les línies d’ajudes d’almenys el 50% del cost però a dia d’avui no s’ha engegat.

El regidor assenyala que des del PP “estem d’acord en què es revisen els edificis i en què se certifique el seu bon estat, però entenem que no s’ha de pagar aquesta quantitat elevada per açò”.

El IEE serà obligatori però la normativa estatal diu que serà obligatori a partir de 2019 per a tots els edificis residencials de més de 50 anys, o en els cinc anys següents quan vagen complint aquesta edat. Per açò, Aguilella també proposa que “se realitze un calendari a Onda per a realitzar els Informes d’Avaluació i que no en tots els edificis anteriors a 1965 siga obligatori des d’ara mateix”.

Aquesta acció és un exemple més de “la nova forma de fer política” del PSOE d’Onda qui està pujant els diferents impostos i carregant amb més despeses a tots els veïns. Tal com assenyala ´és una llàstima que l’esquerra a Onda crea que el progrés passa per ofegar a les famílies” i que, a més, “es trenque la tendència a la baixa impulsada per l’equip de govern del PP a Onda que va rebaixar els impostos de forma contínua”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *