Jueves, 20 de junio, 2019  |  
El PP d’Onda lamenta les retallades en 110.000 euros per a reparar camins i vies públiques El PP d’Onda lamenta les retallades en 110.000 euros per a reparar camins i vies públiques

- 11 octubre, 2018 -

Denuncien que mentre pugen els impostos a tots els ondenses es reduïsquen els serveis amb retallades continuades El PP d’Onda lamenta les retallades en 110.000 euros per a reparar camins i vies públiques

Els populars denuncien que mentre pugen els impostos a tots els ondenses es reduïsquen els serveis amb retallades continuades

Castellón Información

El cuatripartit d‘Onda ha decidit retallar en 110.000 euros per a reparar camins i vies públiques de la localitat. Una decisió que han lamentat des del Partit Popular de la localitat ja que, tal com ha explicat la regidora María Prades, “ja bastant malament estan com per a aplicar una nova retallada d’aquesta magnitud”.

I és que justament el cuatripartito i les seues polítiques de falta de manteniment han provocat que hi haja diverses zones abandonades i que les queixes s’hagen disparat.

Tal com adverteix Prades, “el fet que hagen decidit aplicar aquesta dràstica retallada en la partida deixa molt clares les seues prioritats” i aquesta decisió “va a agreujar el mal que es troben algunes zones d’Onda”.

Camins rurals totalment abandonats que ja són un problema per al tràfic i la seguretat, carrers amb problemes… “Només cal veure els problemes que hi ha també en les calles d ells polígons o els accessos als habitatges disseminats”.

L’edil assenyala que “és curiós que en el mateix ple en què imposen un tasazo del 20% en les brosses eliminen serveis com aquests malgrat l’abandó de la ciutat”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *