Jueves, 18 de octubre, 2018  |  
‘L’abandó del cuatripartito aplega també al paratge del Salvador’ afirma el PP d’Onda ‘L’abandó del cuatripartito aplega també al paratge del Salvador’ afirma el PP d’Onda

- 7 diciembre, 2017 -

Denuncien "la falta de manteniment en el casc urbà i les zones residencials" ‘L’abandó del cuatripartito aplega també al paratge del Salvador’ afirma el PP d’Onda

Denuncien “la falta de manteniment en el casc urbà i les zones residencials”

Castellón Información

L’abandó al que està infligint el cuatripartito a la localitat d’Onda ha aconseguit també al paratge de l’ermitorio del Salvador. La falta de manteniment que existeix en el casc urbà i en zones de nuclis disseminats o els camins rurals, també aplega a una de les zones mes volgudes d’Onda.

Males herbes, papers, zones plenes de brossa… Aqueix és l’estat que presenta el paratge des que el cuatripartito governa. Una situació “lamentable” tal com ha explicat avui el secretari general del PP d’Onda, Vicente Ramón, qui considera que ”la gravetat de l’abandó és un clar exemple de la mala gestió que hi ha en l’Ajuntament d’Onda”.

Cada vegada són mes els ondenses que acudeixen a l’Oficina d’Atenció Ciutadana del PP perquè “pareix ser que ningú es fa responsable de portar un manteniment controlat que és el que s’ha de fer quan es té la responsabilitat de gestionar: controlar les zones i organitzar la neteja”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *