Miércoles, 19 de febrero, 2020  |  
Mario García assegura que amb el PP Nules tenia inversió, amb el PSOE “ha arribat el càstig” Mario García assegura que amb el PP Nules tenia inversió, amb el PSOE “ha arribat el càstig”

- 7 febrero, 2019 -

El portaveu del PP en Nules reivindica la necessitat de “lluitar units per la inversió en Les Marines que el PP va licitar en... Mario García assegura que amb el PP Nules tenia inversió, amb el PSOE “ha arribat el càstig”

El portaveu del PP en Nules reivindica la necessitat de “lluitar units per la inversió en Les Marines que el PP va licitar en 2018 i que Sánchez ha bloquejat”

Castellón Información

El regidor i portaveu del PP a Nules, Mario García, ha reivindicat inversió i futur per a Nules enfront d’un PSOE “que ens nega el desenvolupament, la prosperitat i la defensa de la nostra costa”. El Partit Popular va licitar des del Govern d’Espanya la redacció del projecte de defensa de Les Marines. Adjudicat al juny, en 2019 l’actuació “no té data ni calendari. No hi ha res, solament un bloqueig que ens castiga”.

Mario García ha recordat que el projecte que va traure a licitació el PP per a estabilitzar la platja dels Marines, amb 68.337,65 euros, havia de traduir-se en una millora que “ha quedat paralitzada pel PSOE”. “Nules solament ha perdut oportunitats en mans d’un Govern que ens arruïna i la nostra costa està patint un maltractament injustificat que ens nega el que per justícia mereix Nules”.

Des del PP, Mario García reivindica la defensa de les inversions útils “que solament el PP ha sigut capaç de garantir a Nules”. “Perquè hem lluitat deixant-nos la pell per Nules, perquè ho mereix tot, i ho hem fet cridant a totes les portes, trepitjant el carrer i reclamant a Madrid la protecció de Nules”.

Per contra, “avui a Nules ens governa un pacte que sap gastar fins a l’extrem que el Consell els intervé, però que és incapaç de treballar per invertir en el nostre poble”. Amb un alcalde que es recolza en el PSOE per a poder ocupar el seu despatx, “poc podem esperar d’els qui es van repartir l’ajuntament per a alimentar els seus egos a costa de les nostres butxaques”.

Des del PP, Mario García reivindica “la unió enfront de la divisió i la fractura, la defensa sòlida dels interessos del nostre poble enfront de les sigles dels partits. I una lluita constant des del carrer, no des dels despatxos, perquè Nules mereix que donem la cara per ella, en lloc d’un pacte d’interessos que prefereix mirar-se a l’espill per a donar a bé a les càmeres”, ha considerat el portaveu del PP.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *