Sábado, 21 de abril, 2018  |  

- 20 marzo, 2017 -

Els veïns de Nules han traslladat al Partit Popular el seu malestar perquè “ells volien una zona de jocs infantils”

Castellón Información

Els xiquets de Nules es queden sense el parc infantil del carrer Tales perquè el ‘pacte del gasto’ ha decidit, sense comptar amb ningú, desballestar el parc i instal•lar un pipican. El portaveu del Partit Popular, Mario García, ha qualificat de “despropòsit” la decisió presa pel ‘grup d’amics’ perquè “els xiquets de Nules es queden sense el seu espai de jocs en aqueixa zona”. Per açò l’edil s’ha preguntat “on jugaran els xiquets ara”.

Mario García ha assegurat que “els pares ens han fet arribar les seues queixes. Les famílies estan molestes amb el desballestament d’aquest parc infantil perquè suposa que els xiquets ja no gaudiran del seu espai de jocs habitual”. Ara, segons el regidor, “on jugaven els xiquets, jugaran els gossos. És una cosa insòlita”.

Des del Partit Popular de Nules han apuntat que “els veïns no volien un pipican, volien un parc per a xiquets, un espai en el qual puguen divertir-se i jugar”. Per açò, “demanem al ‘pacte del gasto’ que reconsideren aquesta decisió i instal•len de nou el parc infantil en el carrer Tales”.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *