Lunes, 19 de agosto, 2019  |  
García reclama a l’Ajuntament major inversió “en lloc de malgastar en dividir a Nules” García reclama a l’Ajuntament major inversió “en lloc de malgastar en dividir a Nules”

- 12 febrero, 2019 -

El portaveu del PP lamenta l'abandonament de zones de joc i jardins que “degraden el nostre poble mentre l'alcalde de esquerres s'obstina en viure... García reclama a l’Ajuntament major inversió “en lloc de malgastar en dividir a Nules”

El portaveu del PP lamenta l’abandonament de zones de joc i jardins que “degraden el nostre poble mentre l’alcalde de esquerres s’obstina en viure del passat”

Castellón Información

El portaveu i regidor del PP a Nules, Mario García, ha reclamat a l’alcalde d’esquerres que governa la localitat que inverteixi en la millora i adequació de parcs i jardins en lloc de malgastar els diners a dividir a Nules reescrivint la història. “Hem de mirar cap al futur, donar oportunitats, desenvolupament, creixement i prosperitat a Nules. Donar servei. No obstant això, al capdavant de l’Ajuntament hi ha un alcalde donat suport per l’esquerra que s’obstina a malgastar els diners de tots a reescriure la història, narrant només una part”.

Mario García ha lamentat l’estat en el qual es troba el parc del Jardí Botànic de la localitat en el qual al costat de la zona de jocs s’amuntega escombraries i restes de poda “el que provoquen riscos en una àrea de jocs a la qual els nens no s’haurien d’exposar”. “No obstant això, tenim a un alcalde que en lloc de treballar per donar servei a Nules i atendre les demandes bàsiques dels nostres ciutadans, es dedica a balafiar els diners de tots a crear una ruta de la Guerra Civil a Nules”.

Parque Jardí Botànic NulesPer a Mario García, “no té cap sentit que Nules estigui abandonada, bruta, amb serveis bàsics degradats i amb danys estructurals en zones d’esplai mentre tenim un alcalde que es dedica a col•locar panells informatius de la Guerra Civil després d’eliminar les plaques de l’Església”.

En opinió del regidor i portaveu del PP a Nules, “desitgem que es treballi per Nules, que se serveixi al ciutadà, que s’escolti als veïns i que s’atenguin les seves demandes”. “En lloc de viure de la imatge, amagar-se després dels flaixos i les càmeres, no sortir dels despatxos de l’ajuntament i ignorar les demandes veïnals, Nules mereix que se li atengui, que se li protegeixi i cuidi, i que es netegi i repari allò que es troba en mal estat. Lamentablement, l’alcalde d’esquerres que ens governa està més ocupat de procurar-se altres serveis, els que li garanteixen el protagonisme que desitja i que paga Nules”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *