martes, 1 de diciembre, 2020  |  
Els populars de Nules pregunten a l’Equip de Govern sobre el pla especial de la Marjaleria Els populars de Nules pregunten a l’Equip de Govern sobre el pla especial de la Marjaleria

- 28 febrero, 2017 -

Insten a l'Ajuntament a desbloquejar la gestió i cercar una solució sobre aquesta zona de Nules davant els problemes als quals s'enfronten els veïns... Els populars de Nules pregunten a l’Equip de Govern sobre el pla especial de la Marjaleria

Castellón Información

El Partit Popular de Nules ha preguntat al ‘pacte del gasto’ sobre l’estat en el qual es troba el pla especial de la Marjaleria del municipi ja que són molts els veïns els que poden ser fins i tot sancionats mentre l’equip de govern no trau avance cap projecte.

Tal com han explicat des del PP, “mentres el ‘pacte del gasto’ només se centra a protegir a la consellera Maria José Salvador i a impulsar el Pativel en contra dels interessos de Nules, no aborden una qüestió fonamental per a Nules com és la Marjaleria.

Cal recordar que va ser el Partit Popular el que va crear la Comissió de la Marjaleria de Nules a fi de donar solució als veïns afectats pel Pla Especial. “En ella participaven afectats i grups polítics. No obstant açò, al ‘pacte del gasto’ Nules sembla no interessar-los que el partit més votat assistisca a aquestes reunions i, per descomptat, no gestionen”.

El líder dels populars de Nules, Mario García, considera que “no pot ser que Nules estiga paralitzada a aquests nivells i que l’única cosa que facen siga pujar els impostos i perseguir als veïns com amb el cas dels guals”.

“Després de quasi dos anys de gestió no han avançat ni un mil•límetre i ni ajuntament ni Conselleria diuen gens sobre aquest tema. Ara que són els qui governen, tant en l’Ajuntament de Nules com en la Generalitat Valenciana, tenen l’oportunitat d’aportar les solucions al problema que ells mateixos van crear fa una dècada”.

Tal com explica García, “l’ únic que fan bé és mirar el retrovisor i no governar, a més de seguir amb els atacs personals cap al Partit Popular i els seus representants i és molt trist veure com per la seua falta de gestió, s’està veient aquest nivell de degradació de l’administració més propera”.

Google+
Whatsapp Telegram