Jueves, 20 de junio, 2019  |  
El PP de Vila-real lamenta que l’equip de govern s’ha conformat en tenir només seu administrativa per a l’EOI i no un espai físic El PP de Vila-real lamenta que l’equip de govern s’ha conformat en tenir només seu administrativa per a l’EOI i no un espai físic

- 11 enero, 2019 -

Jaume Llorens lamenta la falta d'avanços en vuit anys i la falta d’idiomes i nivells promesos El PP de Vila-real lamenta que l’equip de govern s’ha conformat en tenir només seu administrativa per a l’EOI i no un espai físic

Jaume Llorens lamenta la falta d’avanços en vuit anys i la falta d’idiomes i nivells promesos

Castellón Información

“L’alcalde Benlloch i Compromís han decidit abandonar el projecte de la EOI per a Vila-real”. Així ho ha lamentat hui el Partit Popular ja que, tal com ha advertit el regidor Jaume Llorens, “ni PSOE ni Compromís estan fent res perquè Vila-real tinga una EOI en condicions i ens temíem que anava a ser com ha sigut: es conformen amb ser seu administrativa solament”.

El responsable popular ha recordat que l’Escola Oficial d’Idiomes és una llarga reivindicació de la ciutat des que en 2008 es van aconseguir els terrenys, en 2011 es va aprovar un avantprojecte i des de llavors no s’ha fet gens. Vuit anys de gestió fracassada de l’alcalde també en l’Escola Oficial d’Idiomes.

Jaume Llorens considera que “l’única cosa que han aconseguit ha sigut que siguem seu administrativa però segueix havent-hi els mateixos idiomes, els mateixos problemes i sense una seu”

En total ja han passat tres regidors d’educació socialistes a Vila-real i no s’ha avançat gens. De fet, s’han barrejat diverses ubicacions per a la EOI “i han sigut incapaces d’aconseguir un espai adequat i, ara ho fiquen a la construcció del quart IES que tampoc se sap ni on anirà”.

Jaume Llorens considera que “al final qui paga tot aquest fracàs en la gestió són els estudiants d’idiomes a Vila-real” i ha reclamat que “de forma seriosa es posen a treballar d’una vegada en aquest assumpte i aconseguisquen la EOI que Vila-real mereix”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *