sábado, 16 de enero, 2021  |  
El PP de Vila-real lamenta el ‘no’ al paquet d’ajudes i incentius per als autònoms  El PP de Vila-real lamenta el ‘no’ al paquet d’ajudes i incentius per als autònoms 

- 25 noviembre, 2020 -

Carlos Gil considera “un error” no apostar per les pimes i el sector de l'hostaleria El PP de Vila-real lamenta el ‘no’ al paquet d’ajudes i incentius per als autònoms 

Carlos Gil considera “un error” no apostar per les pimes i el sector de l’hostaleria

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat hui que l’equip de govern de l’alcalde, José Benlloch, haja rebutjat el paquet de mesuresque el PP va posar damunt de la taula a favor dels autònoms.

El regidor del PP, Carlos Gil, ha lamentat que “el nostre ajuntament es negue en rotund a apostar per un dels sectors que pitjor l’estan passant com són els autònoms” que “són la pedra angular de la nostra economia”.

La proposta del PP es basava a eximir del pagament d’impostos a aquells autònomsque, per l’estat d’alarma, no poden realitzar la seua activitat econòmica. “Si el Govern els impedeix treballar, el Govern no els pot obligar a pagar impostos sobre una activitat que tenen prohibida”.

Al costat d’aquesta mesura, es plantejaven més crèdits ICO, incentius fiscals, recuperar la tarifa plana de 50 euros… “Una bateria de mesures com reduir el pagament de la quota d’autònoms si no hi ha ingressos i que, per desgràcia, no ha comptat amb el suport del PSOE” a Vila-real.

Carlos Gil considera “un error” no apostar pels autònoms i el sector de l’hostaleria “que tan mal l’estan passant per la pandèmia”.

Google+
Whatsapp Telegram