Miércoles, 28 de octubre, 2020  |  
El PP de Vila-real lamenta “l’abandó de la Ciutat Esportiva un any després de la seua inauguració” El PP de Vila-real lamenta “l’abandó de la Ciutat Esportiva un any després de la seua inauguració”

- 31 agosto, 2017 -

Els populars critiquen l’estat dels jardins, que la cafeteria està tancada i que els cristalls dels vestuaris estan trencats El PP de Vila-real lamenta “l’abandó de la Ciutat Esportiva un any després de la seua inauguració”

Els populars critiquen l’estat dels jardins, que la cafeteria està tancada i que els cristalls dels vestuaris estan trencats 

Castellón Información

El Partit Popular de Vila-real ha lamentat avui l’abandó de la Ciutat Esportiva Municipal un any després de la seua inauguració. Segons els populars, aquesta infraestructura ha costat 3.561.000 euros als veïns de Vila-real, “amb un escandalós sobrecost de 651.000 euros i presenta un preocupant estat d’abandó”, i tal com ha lamentat avui el regidor Carlos Gil, “el gran projecte de Benlloch, aqueix que es va anar a vendre a Argentina aquest estiu al president Macri i presenta greus desperfectes”.

El grup assegura que “la Ciutat Esportiva té els seus jardins abandonats, sense cap ombra i amb l’herba ensenyorint-se de tot, el servei de cafeteria està tancat, els cristalls dels vestuaris estan trencats, la qual cosa suposa un perill per als usuaris”.

Els populars apunten que “aquest abandó és un exemple de la forma de gestionar de PSOE i Compromís que es centra a fer-se fotos però no a solucionar el dia a dia de les coses”. Gil recorda que”la preocupant situació d’aquestes instal·lacions és un reflex del desastre de Benlloch i la seua manera de gestionar”.

Per últim el PP recorda que aquestes instal·lacions també van generar un problema l’any passat quan va caure una part de l’estructura ferint de gravetat a un menor, la qual cosa va obligar a precintar el recinte.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *