Jueves, 21 de febrero, 2019  |  
Mallol demana contundència a l’Ajuntament de l’Alcora per evistar l’instal·lació al municipi d’una nova incineradora Mallol demana contundència a l’Ajuntament de l’Alcora per evistar l’instal·lació al municipi d’una nova incineradora

- 10 agosto, 2018 -

Lamenta “haver sigut incapaços de frenar aquest procediment” i reivindica la fermesa que la ciutadania exigeix per a evitar un nou Reyval Mallol demana contundència a l’Ajuntament de l’Alcora per evistar l’instal·lació al municipi d’una nova incineradora

Mallol (PP) lamenta “haver sigut incapaços de frenar aquest procediment” i reivindica la fermesa que la ciutadania exigeix per a evitar un nou Reyval

Castellón Información

El Grup Municipal del Partit Popular de l’Alcora ha exigit contundència i control exhaustiu a l’alcalde del municipi, el socialista Samuel Falomir, després que l’empresa Aprocol haja aconseguit l’informe de compatibilitat que li permet avançar en el seu desig d’instal•lar-se en el municipi. “No podem permetre que després d’aconseguir acabar amb Reyval, l’Alcora torne a témer l’ombra d’una nova incineradora”.

Merche Mallol, la que fóra alcaldessa de l’Alcora entre 2011-15, recorda com “la inspecció, el control i l’exigència que el poble ens exigia durant anys i que vam saber exercir amb vehemència des de l’ajuntament va aconseguir que Reyval no trobara camí administratiu pel qual avançar. Solament així aconseguim acabar amb un projecte que durant anys ens va unir com a poble amb un objectiu clar: no patir els efectes d’una incineradora”.

Aquest èxit, tem Mallol, que es perda amb l’aprovació de l’informe de compatibilitat a l’empresa després de la qual es troba la mateixa gerència que va promoure Reyval. “Hem de fer tot el que estiga en la nostra mà per a exigir el compliment estricte de tot el tràmit administratiu. Vigilants per a evitar que no es cole allò que després com a veïns haurem de patir i també en l’activitat que es va a desenvolupar, que la gestió siga l’autoritzada i no una altra”, ha considerat la regidora.

Així les coses, “enfront de la flexibilitat i a la condescendència, enfront de la permissivitat, cal aplicar el rigor en sentit estricte, actuar d’acord a llei però aplicant una vigilància exhaustiva que evite que l’Alcora acaba suportant un nou Reyval”.

Des del PP, “la nostra mà tendida per a garantir la netedat del procediment, el nostre esforç, compromís i experiència per a no perdre detall d’un tràmit que per a l’Alcora és senzillament crucial”. “No podem actuar en contra d’un procediment administratiu reglat i que compleix amb la legalitat, però sí podem i devem ser escrupolosos per a garantir que l’ombra d’una nova incineradora no es cierne sobre el nostre poble”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *