Domingo, 31 de mayo, 2020  |  
El PP lamenta que la negativa de l’Ajuntament de Borriana a triar les festes les solape amb l’inici de curs escolar El PP lamenta que la negativa de l’Ajuntament de Borriana a triar les festes les solape amb l’inici de curs escolar

- 5 septiembre, 2019 -

Federació Taurina i Federació de Falles es van mostrar a favor d’avançar el programa pero “el rebuig de l’alcaldessa ho ha impedit” El PP lamenta que la negativa de l’Ajuntament de Borriana a triar les festes les solape amb l’inici de curs escolar

Federació Taurina i Federació de Falles es van mostrar a favor d’avançar el programa pero “el rebuig de l’alcaldessa ho ha impedit”, lamenta Solá (PP)

Castellón Información

Les festes de la Misericòrdia es solaparán enguany amb l’inici del curs lectiu. Una circumstància que va a “distorsionar” el gaudi del programa posat que les famílies amb fills “van a haver de condicionar el seu horari festiu a les obligacions derivades del cicle escolar”.

Carlos Solá, regidor del PP en l’Ajuntament de Borriana, ha lamentat que la proposta de triar el calendari festiu, la primera o segona setmana de setembre, haja provocat aquesta situació. “A l’octubre de 2018 plantegem la constitució d’una taula per a debatre la idea. També vam proposar una nova ubicació per al Recinte de la Festa. L’objectiu ha sigut sempre constructiu, treballar per a millorar la qualitat de vida dels nostres veïns”. Una idea que, tal i com recorda Solá, “ha quallat a Vila-real, on han decidit avançar-les”.

Tal com assenyala Solá, “tant la Federació Taurina com la Federació de Falles estaven d’acord a avançar una setmana la programació festiva perquè el dia 8, el de la patrona, se celebrava igualment dins del calendari”. No obstant açò, “i malgrat l’aval dels ens festius, la’obstinació de l’alcaldessa ha impedit que aquests festejos se celebraren durant aquesta setmana i ara es solapen amb l’inici de les classes”.

Per al Partit Popular de Borriana, “és trist que pel rebuig del PSPV, els veïns de Borriana vagen a veure condicionat el gaudi d’aquests festejos”. “És evident que les obligacions lectives dels més xicotets van a condicionar el gaudi de la programació. No solament al matí”, tal com indica Solá, “també a la vesprada”. En horari matinal, “els escolars van a estar en els col•legis”, mentre que arribada la nit, “les famílies amb fills van a haver d’ajustar horaris perquè al matí següent cal matinar”.

Des del PP consideren que “la negativa del PSPV a abordar el debat ha fet un flac favor a la ciutadania que gaudeix d’aquestes festes de la Misericòrdia cada any”. “Creiem que és intel•ligent asseure’s a intercanviar postures, perquè l’objectiu és que com més públic gaudi de la programació, millor”. No obstant açò, “el PSPV ha demostrat una vegada més que prefereix imposar el seu criteri a dialogar. Un flac favor per a Borriana”, ha manifestat Solá.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *