Lunes, 6 de julio, 2020  |  
El PP lamenta que Nules “done l’esquena a la Diputació” en la reunió per els municipis ceràmics El PP lamenta que Nules “done l’esquena a la Diputació” en la reunió per els municipis ceràmics

- 31 enero, 2017 -

Els populars entenen que "era un bon moment per a mostar la seua unió" amb els pobles de la provincia "i amb el sector" El PP lamenta que Nules “done l’esquena a la Diputació” en la reunió per els municipis ceràmics

Castellón Información

Cap representant de Nules va assistir ahir a la convocatòria promoguda per la Diputació Provincial per a mostrar als municipis taulellers de Castelló l’estand conjunt amb el qual la província estarà representada en Cevisama. La cita, que va congregar a més d’una dotzena d’alcaldes i representants polítics de municipis com Onda, Borriana, la Vall d’Alba o Almassora, no va comptar amb la presència ni de l’alcalde de Nules ni de cap dels seus socis de govern malgrat que van ser convidats a la mateixa.

“Sabem que les seues agendes estan molt atapeïdes i que atendre les seues necessitats els porta molt temps. No obstant açò, la trucada de Diputació per a exposar el treball d’unió, consens i esforç conjunt que la institució promou amb l’objectiu de promocionar i posar en valor el talent dels nostres empresaris taulellers mereixia que feren un buit per a estar presents en aquesta convocatòria de suport al sector”.

Mario García, regidor i portaveu del PP a Nules, ha considerat que la negativa de el “pacte de la despesa” a assistir a la cita d’ahir “és una mostra evident de quin és el grau d’implicació d’aquestes quatre formacions polítiques”. Lamentablement, “mentre hi ha institucions que s’impliquen i esforcen per treballar i recolzar la gestió i esforç diari de milers de professionals, promovent la unió de 17 municipis en un estand conjunt en Cevisama, hi ha ajuntaments com el de Nules, que dirigit per quatre forces polítiques menyspreen aquest treball i donen l’esquena al sector”.

Per al grup municipal del PP, “confiem que el treball de Diputació reconega el talent i labor dels nostres empresaris posat que és evident que el suport del pacte de la despesa és nul”. En aquest sentit, “creiem que la iniciativa de Diputació d’unir i liderar a tots els municipis ceràmics ens fa més forts. És la primera vegada que s’aconsegueix un acord d’aquestes característiques i resulta molt trista que Nules, amb la càrrega ceràmica de la seua economia, no estiga present en aquesta convocatòria per la decisió d’un pacte més obstinat a gastar que a treballar pel desenvolupament i creixement del nostre municipi”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *