Miércoles, 24 de julio, 2019  |  
El PP de Vila-real denuncia que l’equip de govern descarta reparar les goteres del col·legi José Soriano El PP de Vila-real denuncia que l’equip de govern descarta reparar les goteres del col·legi José Soriano

- 10 enero, 2019 -

Font de Mora lamenta que l’alcalde no ha fet gens en tota la legislatura en matèria d'educació El PP de Vila-real denuncia que l’equip de govern descarta reparar les goteres del col·legi José Soriano

Font de Mora lamenta que l’alcalde no ha fet gens en tota la legislatura en matèria d’educació

Castellón Información

El PP de Vila-real ha denunciat que l’anunci de l’alcalde, José Benlloch, en el qual descarta reparar les goteres del col·legi José Soriano després d’informar en el propi col·legi que anava a escometre l’obra, ara ha descartat reparar-les.

Tal com ha explicat avui el regidor del Partit Popular, Alejo Font de Mora, “aquesta decisió deixa en evidència una mentida més de l’alcalde que va acudir a fer-se una foto en les últimes pluges i va assegurar que anava a escometre obres d’urgència fins que la Conselleria adoptara una solució definitiva dins del pla Edificant”.

El fracàs de l’alcalde en la gestió “torna a evidenciar que solament es fa fotos però després no gestiona ni resol els problemes de Vila-real”. A més, en matèria educativa no s’ha fet absolutament gens en tota la legislatura.

Font de Mora explica que “han tardat tota la legislatura a iniciar els tràmits per a la construcció de les aules prefabricades del Carlos Sarthou, que arribaran amb 5 anys de retard i que era una de les 10 prioritats de Conselleria per a tota la Comunitat fa 4 anys, i segueix sense haver-hi notícies de les prefabricades de l’Institut Tárrega que també havien d’eliminar o del 4º IES que s’havia d’iniciar en 2019, però del que l’Ajuntament no ha mogut ni un dit per a trobar-li emplaçament”.

A més segueixen pendents totes les obres sol·licitades a la  Conselleria mitjançant el pla Edificant que s’ha demostrat que ha passat de llarg per a Vila-real, ja que es descarta que aquesta legislatura s’inicie cap de les actuacions reclamades: les goteres del col·legi José Soriano, altres 15 obres com la construcció dels gimnasos dels quals manquen tres col·legis públics de Vila-real -Escultor Ortells, Concepción Arenal i Pascual Nácher-, així com altres obres de menor rellevància que són competència de l’Ajuntament però que davant la seua mala gestió es va decidir sol·licitar a Conselleria, incloent-les en el programa, tals com la instal·lació del gas ciutat i la reparació de la façana en l’Escultor Ortells; el canvi de la instal·lació elèctrica i de lampisteria en el Concepción Arenal.

Font de Mora ha recordat, a més, les retallades de l’Ajuntament en el pressupost per a reparar col·legis el que demostra “el fracàs de Benlloch en matèria d’educació”. En concret, en 2016 es van pressupostar 129.000 euros i per a enguany s’ha retallat fins als 34.000 euros la reserva de diners.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *