Miércoles, 26 de septiembre, 2018  |  
El PP de Vila-real denuncia que la Casa de la Dona “ofereix un servei deficitari des de que només té una tècnica” El PP de Vila-real denuncia que la Casa de la Dona “ofereix un servei deficitari des de que només té una tècnica”

- 14 noviembre, 2017 -

Llop recorda que “en abril la Generalitat va desmantellar el servei i l'Ajuntament ha perdut la subvenció de 25.000 euros" El PP de Vila-real denuncia que la Casa de la Dona “ofereix un servei deficitari des de que només té una tècnica”

Llop recorda que “en abril la Generalitat va desmantellar el servei i l’Ajuntament ha perdut la subvenció de 25.000 euros”

Castellón Información  

El PP de Vila-real denuncia que “s’acumulen ja set mesos de servei deficitari d’atenció a les dones amb problemes greus. Des que el passat mes d’abril la vicepresidenta Mónica Oltra desmantellara el servei Info Dóna en la ciutat, la Casa de la Dóna s’ha quedat amb una tècnica solament. No obstant açò, el volum de treball d’aquest servei és molt gran pel que s’estan creant problemes malgrat l’esforç de la tècnica”.

17.11.14_Dora LlopLa regidora, Dora Llop, ha advertit que “este servei per a una població com és la de Vila-real està dissenyat per a dues persones i no ens podem oblidar que estem parlant de dones amb problemes greus”.

A més, “l’Ajuntament ha perdut la subvenció de 25.000 euros per a aconseguir un tècnic per el que Vila-real té un servei molt més deficitari que poblacions com Borriana, per exemple, mentre desde que la Regidoria no mou ni un dit per donar una solució a una qüestió tan sensible i tan greu”.

No en va, l’edil considera que “no pot ser que mentre es fan fotos i pensen en el ‘postureo’ i aprovem declaracions institucionals, després no se solucionen els problemes d’atenció als veïns”.

Dora Llop ha lamentat que “mentres ens pugen els impostos i es prioritza la compra de Palaus, hi ha serveis tan bàsics com aquest que no es tenen en compte”.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *