Martes, 20 de agosto, 2019  |  
El PP d’Almassora celebra que l’equip de govern done suport a la demanda d’un traumatòleg “eliminat pel Consell” El PP d’Almassora celebra que l’equip de govern done suport a la demanda d’un traumatòleg “eliminat pel Consell”

- 21 abril, 2019 -

La moció dels populars per a recuperar la consulta no coberta en el centre de Pío XII obté ara el recolzament de PSPV i... El PP d’Almassora celebra que l’equip de govern done suport a la demanda d’un traumatòleg “eliminat pel Consell”

La moció dels populars per a recuperar la consulta no coberta en el centre de Pío XII obté ara el recolzament de PSPV i Compromís després de rebutjar-la en 2018

Castellón Información

El Partit Popular ha aconseguit en l’últim ple que la seua moció per a recuperar la consulta de traumatologia tire endavant. L’especialitat que el Consell de PSPV i Compromís han suspès des de fa mesos serà reclamada gràcies al respatler dels ‘dos ajuntaments’ que han aprovat la iniciativa. “És una sort que les dues alcaldesses hagen recolzat ara la iniciativa que el passat any van rebutjar. És una sort que hagen canviat d’opinió, encara que solament siga perquè arriben eleccions. Perquè al final, qui guanya és Almassora, i açò és l’important”.

Així ho ha considerat María Tormo, candidata del PP a l’alcaldia d’Almassora, després que aquest dilluns es recolzara la iniciativa que pretén recuperar aquesta prestació mèdica en el Centre Sanitari Integrat de Pío XII. La moció, defensada pel Partit Popular, reclamava retornar als veïns una consulta que en 2011, quan el PP va inaugurar aquest centre sanitari, estava operativa.

“La presentem en 2018 i ens la van rebutjar els dos mateixos partits que aquest mes d’abril ens la han aprovat. Benvinguts siguen els canvis d’opinió perquè el que nosaltres volem, com a veïns, és que els nostres ciutadans tinguen prestacions mèdiques que posen fre al desmantellament que l’esquerra ha obert en croada contra l’excel·lència sanitària”.

L’atac a l’Hospital Provincial, els acomiadaments massius, el tancament de serveis en l’Hospital de Vinaròs o el mamógrafo de Sogorb, sumat a altres accions dirigides contra els sanitaris, com privar-los del transport en ambulància, “són mesurades que han d’acabar per a garantir als nostres metges l’absoluta excel·lència i servei que caracteritza el sistema públic de salut”.

A Almassora, ha assenyalat María Tormo, “anem a deixar-nos la pell per aquesta prestació bàsica. I ho anem a fer de forma conscient i activa, perquè expliquem en el nostre equip de veïns amb professionals del ram, com Eugenia Martinavarro, disposats a defensar un sistema públic i de qualitat com és la nostra sanitat. Pels nostres veïns, amb obstinació i dedicació, perquè el que volem és que Almassora guanye en qualitat de vida i benestar”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *