Martes, 20 de agosto, 2019  |  
PP, Cs i Vox ‘xarren’ a Vila-real en la recta final de la campanya nacional i autonòmica PP, Cs i Vox ‘xarren’ a Vila-real en la recta final de la campanya nacional i autonòmica

- 24 abril, 2019 -

Els partits polítics no han desaprofitat la jornada de mercat per a donar a conèixer programes i candidats PP, Cs i Vox ‘xarren’ a Vila-real en la recta final de la campanya nacional i autonòmica

Els partits polítics no han desaprofitat la jornada de mercat per a donar a conèixer programes i candidats

Castellón Información/S.N.

Només queda un últim ‘sprint’ final i tots els esforços dels partits polítics estan posats en les eleccions nacionals i autonòmiques d’aquest diumenge, 28 d’Abril. A Vila-real els partits polítics no han desaprofitat la jornada de mercat i PP i Cs s’han ubicat un front l’altre en el carrer Major per a fer campanya i donar a conéixer els seus programes i mesures i no es palpava cap tipus de tensió, han parlat i s’han apropat uns amb altres sense cap problema durant el matí. La nota curiosa l’ha posat l’entrada en escena de membres de Vox i la ‘xarreta’ entres les tres formacions a peu de carrer. Els mitjans de comunicació presents, com no podia ser d’altra manera, no han desaprofitat l’oportunitat de prendre ‘la foto’ davant les bromes dels candidats d’haver-ho fet a traició.

El Partit Popular ha destacat l’aposta local per la baixada d’impostos segueix la mateixa línia que l’aposta pel PP per a la Generalitat o el programa de Pablo Casado per a Espanya: menys impostos, més ocupació i més oportunitats.

Una revolució fiscal, econòmica i social que avui els candidats del PP, liderats pel candidat Héctor Folgado, han pogut explicar al carrer amb els veïns.

mercado Vila-real

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *