Viernes, 24 de mayo, 2019  |  
El PP reclama contractar a empreses locals per a garantir la riquesa de Nules El PP reclama contractar a empreses locals per a garantir la riquesa de Nules

- 7 marzo, 2019 -

García aposta per invertir en el xicotet comerç per a recolzar al teixit empresarial de Nules i prega a l’esquerra que pague els serveis... El PP reclama contractar a empreses locals per a garantir la riquesa de Nules

Mario García aposta per invertir en el xicotet comerç per a recolzar al teixit empresarial de Nules i prega a l’esquerra que pague els serveis que contracta

Castellón Información

Nules hauria de ser absoluta prioritat per a qui governa el municipi. No obstant açò, en els últims mesos, els petits comerços i empreses de la nostra localitat han deixat de ser contractats per l’esquerra que prefereix adjudicar fora del nostre municipi els serveis que es presten en el municipi”.

Mario García, regidor i portaveu del PP a Nules, ha reivindicat la localitat, “com a principal focus d’inversió”. “Creiem que els diners que gestiona el nostre ajuntament haurien de prioritzar la contractació dels autònoms del nostre municipi. Generaríem riquesa i desenvolupament, creixement”.

Una mesura que es reclama després que en les últimes obres contractades l’adjudicació de serveis haja eixit del municipi. “És el cas de les obres de pavimentació de Mascarell o els treballs de pintura del Mercat Municipal”, ha declarat el regidor del PP.

Des del Grup Municipal del PP “reivindiquem la inversió en el local com a font de riquesa. I creiem en la gestió responsable i en la fiscalització de la despesa. Perquè a Nules ens governa una esquerra que no solament està donant l’esquena als empresaris locals, és que a més no paga allò que contracta”.

No obstant açò, mentre els comerços i empresaris “esperen a cobrar, els regidors que estan presents en les meses de contractació cobren sense demora”. “Qui treballa ha de cobrar. Siga qui siga. No obstant açò, sorprèn que no hi haja diners per a pagar factures del mes de juliol però, no obstant açò, hi haja regidors que cobren fins a més de 2.000 euros sense tenir dedicació alguna per Nules”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *