Martes, 2 de junio, 2020  |  
Juan Fuster reivindica la cultura taurina com a senya d’identitat de Borriana Juan Fuster reivindica la cultura taurina com a senya d’identitat de Borriana

- 18 abril, 2019 -

El candidat a l’alcaldia considera l’afició taurina com “un sentiment, passió cultural i motor econòmic, font de riquesa per a cientenars de famílies” Juan Fuster reivindica la cultura taurina com a senya d’identitat de Borriana
El candidat a l’alcaldia considera l’afició taurina com “un sentiment, passió cultural i motor econòmic, font de riquesa per a cientenars de famílies”
Castellón Información

El candidat a l’alcaldia de Borriana, Juan Fuster, ha reivindicat la cultura taurina com a senyal d’identitat i motor econòmic de la ciutat. “L’afició taurina és un sentiment, una passió, que té en el ‘bou en corda’ de Santa Bàrbara una singularitat única. És una manifestació cultural que mobilitza a milers de veïns i una font de riquesa per a centenars de famílies de Borriana”.

Juan Fuster, candidat del PP a l’alcaldia, aposta per “els senyals que ens identifiquen, les tradicions que ens uneixen i els espectacles que es tradueixen en ingressos per als nostres veïns”. I per aquest motiu, “en el nostre equip hi ha un ferm representant el món taurí, el que fins ara ha sigut president de la Federació Taurina de Borriana, Juanvi Munt”.

Som producte de les nostres tradicions i enfront d’els qui s’acomplexen o intenten inocular manifestacions que no són pròpies, nosaltres defensem amb orgull els nostres símbols”. Juan Fuster, acompanyat per Munt, va abrigallar ahir al torero Miguel Abellán en l’acte celebrat en la plaça de bous de Castelló.

Per al candidat a l’alcaldia de Borriana “solament el PP defensa amb fermesa els senyals que ens identifiquen, amb orgull i vehemència. I ho fa des de la llibertat, perquè som els únics que respectem totes les opinions i postures, tant les d’els qui defensen el món taurí com els quals opten per no acudir a les places de bous o assistir a el ‘bou al carrer’ o a el ‘bou en corda’”.

Perquè, tal com ha considerat Fuster, “som un partit inclusiu, que cohesiona i abraça, que creu en el diàleg i en les diferències, perquè totes les opinions sumen i ens fan ser més fortes, més competitius”. Amb aquest projecte, “i amb una il·lusió il·limitada per transformar la nostra ciutat, eixim a guanyar perquè creiem que Borriana mereix canviar les pèrdues per les oportunitats que ens facen créixer, l’abandó pel servei a peu de carrer que es corresponga amb els impostos que paguen els nostres veïns”.

 

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *