Viernes, 22 de junio, 2018  |  
El PP afirma que el Consell “dóna l’esquena a Borriana i limita a un 0,6% els pagaments del primer semestre” El PP afirma que el Consell “dóna l’esquena a Borriana i limita a un 0,6% els pagaments del primer semestre”

- 13 septiembre, 2017 -

Els populars asseguren que "dels 872.312 euros que adeuta la ciutat, Puig i Oltra sols han saldat 5.670, un clar menyspreu que no ha... El PP afirma que el Consell “dóna l’esquena a Borriana i limita a un 0,6% els pagaments del primer semestre”

Els populars assegurem que dels 872.312,90 euros que adeuta a la ciutat, “Puig i Oltra sols han saldat 5.670 euros “un clar menyspreu que no ha provocat que el tripartit actue”

Castellón Información 

El PP de Borriana denuncia que “el Consell que governen Ximo Puig i Mónica Oltra ha reduït a un ínfim 0,6% els seus pagaments a Borriana en els primers sis mesos de l’any. Dels 872.312,90 euros que deu a la ciutat, PSPV i Compromís solament havien saldat 5.670,15 euros el juny passat. Una mostra evident de quin és el tracte de la Generalitat cap a Borriana. Vénen a decidir per nosaltres però, no obstant açò, a l’hora de pagar ens donen clarament l’esquena”.

Estado de ingresos a 30 de junio 2017 burrianaA data 30 de juny de 2017, “els deutes del Consell seguien sent pràcticament les mateixes que a l’inici de l’any”. L’estat de situació dels pagaments autonòmics al municipi “és alarmant”, ha considerat Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal del Partit Popular a Borriana. “No ja solament perquè abonar poc més de 5.000 euros semble una broma de mal gust, sinó perquè aquest saldo mínim genera greus tensions de tresoreria a la ciutat”.

Des del Partit Popular reclamen que aquesta situació “no s’agreuge”. El Grup Municipal del PP va lliurar al tripartit una hisenda local “sanejada, amb un període mitjà de pagament de 5 dies i amb liquiditat”. Aquests retards en els pagaments autonòmics “no col·laboren a mantenir sanejada la hisenda. Al contrari, generen tensions que no podem permetre que s’agreugen i repercutisquen en els nostres proveïdors”, ha considerat Fuster.

Per tot açò, des del PP demanen a Puig i Oltra que “en lloc de venir a Borriana a decidir per la ciutat i fer-se la foto en l’Arenal Sound, en lloc de mofarse d’un cap de bestiar que roman en parador desconegut des de fa 10 dies, venguen a donar solucions i injectar liquiditat”. “Els rebrem amb els braços oberts”. Mentre, consideren, “seria oportú que els tres partits que governen la nostra ciutat sigueren més reivindicatius i exigents amb els seus caps de files. Si ho feren, a Borriana li aniria molt millor. No obstant açò, lamentablement estan més ocupats a posar-los la catifa que a reclamar-los ingressos per a la nostra ciutat”.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *