Jueves, 21 de febrero, 2019  |  
El PP de Borriana tendeix la mà a l’Ajuntament per a combatre l’abandó d’estris i brutícia en els carrers El PP de Borriana tendeix la mà a l’Ajuntament per a combatre l’abandó d’estris i brutícia en els carrers

- 10 agosto, 2018 -

Proposa campanyes de concienciació, reforç de la tasca d'inspecció i una reacció municipal on hi haja mancances del servei El PP de Borriana tendeix la mà a l’Ajuntament per a combatre l’abandó d’estris i brutícia en els carrers

El Grup Municipal del PP proposa campanyes de concienciació, reforç de la tasca d’inspecció i una reacció municipal on hi haja mancances del servei

Castellón Información

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha tendit la mà al PSPV per a garantir la neteja i conservació de la via pública davant les queixes reiterades de veïns, negocis i comerciants per l’abandó que determinats punts del litoral pateixen.

Des del PP consideren que davant les protestes evidents de ciutadans i professionals “no es pot seguir de braços creuats. S’ha d’actuar”. Així les coses, “considerem que seria una bona mesura que s’empraren els mitjans que tenim al nostre abast per a garantir que als ciutadans se’ls informa degudament sobre qüestions tan bàsiques com els horaris per a dipositar la brossa en els contenidors”.

Basuras BurrianaTal com indiquen des del PP, “som conscients que aquesta és una informació bàsica. No obstant açò, hi ha molta gent que la desconeix. Per aquest motiu, una bona mesura seria realitzar una circular informativa o aprofitar els mitjans de comunicació locals per a desenvolupar campanyes que garantiren que el ciutadà està informat”.

Enfront d’actituds incíviques, “hem d’actuar”. “És evident que la majoria de la població coneix i aplica els horaris per a traure la brossa i diposita els residus voluminosos en els punts habilitats per a tal fi. No obstant açò, s’ha d’actuar contra qui incompleix aquestes normes, perquè al final és el conjunt de la ciutadania el que acaba patint l’abandó i l’acumulació de residus”.

Finalment, des del PP també exigeixen un major control al PSPV per a frenar la degradació en aquells punts en els quals és evident l’abandó. “No podem perpetuar situacions que degraden l’entorn i enlletgeixen la imatge de la nostra ciutat. No podem convertir Borriana en un abocador. Per açò, allí on el servei s’adverteix deficient, el PSPV ha de prendre mesures per a corregir la situació. La nostra mà tendida i esforç per a aconseguir-ho”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *