Miércoles, 17 de julio, 2019  |  
El PP de Vila-real assegura que els veïns donen l’esquena al “caòtic bus urbà que costa 400.000 euros” El PP de Vila-real assegura que els veïns donen l’esquena al “caòtic bus urbà que costa 400.000 euros”

- 8 enero, 2019 -

La formació lamenta que “la mala gestió d'aquest servei fa que ningú conega ni horaris ni rutes” El PP de Vila-real assegura que els veïns donen l’esquena al “caòtic bus urbà que costa 400.000 euros”

La formació lamenta que “la mala gestió d’aquest servei fa que ningú conega ni horaris ni rutes”

Castellón Información

El PP de Vila-real lamenta que “els veïns de la localitat donen l’esquena al caòtic servei d’autobús urbà” que ha engegat l’equip de govern. La mala gestió del servei ha provocat que a qualsevol hora del dia el bus vaja pràcticament buit.

Malgrat ser un servei amb un cost de 400.000 euros a l’any, “no ha calat entre els veïns “per culpa de la mala gestió que l’equip de govern ha fet respecte al servei”.

Tal com ha explicat avui el portaveu del PP a Vila-real, Héctor Folgado, “la ciutat de Vila-real mereix un servei de transport públic que siga eficaç” ja que “ningú sap els horaris de l’autobús, ni les rutes que té, la qual cosa fa que circule sense passatgers, com qualsevol pot comprovar”.

A més, cal recordar que l’alcalde ha decidit convertir el bus en un arma electoral ja que ha decidit que siga gratuït però solament fins a les eleccions de maig, “la qual cosa torna a demostrar que l’objectiu de l’alcalde no són els interessos generals dels veïns ja que solament pensa en el seu propi benefici i que dels impostos de tots els veïns ens costa 400.000 euros”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *