Lunes, 21 de enero, 2019  |  
El PP d’Almassora demana a l’Ajuntament que “no tire pilotes fora” i assumisca la reparació de les aules front la ineficàcia de Conselleria El PP d’Almassora demana a l’Ajuntament que “no tire pilotes fora” i assumisca la reparació de les aules front la ineficàcia de Conselleria

- 13 febrero, 2018 -

“Si les deficiències que detecten i traslladen a Conselleria no es resolen, és l’ajuntament el que ha d’actuar perquè els alumnes no poden esperar” El PP d’Almassora demana a l’Ajuntament que “no tire pilotes fora” i assumisca la reparació de les aules front la ineficàcia de Conselleria

“Si les deficiències que detecten i traslladen a Conselleria no es resolen, és l’ajuntament el que ha d’actuar perquè els alumnes no poden esperar”

Castellón Información

El Grup Municipal del Partit Popular a Almassora va pregar ahir al PSPV que repare les deficiències detectades en les aules prefabricades del col•legi Regina Violant davant la ineficàcia de la Conselleria d’Educació. La iniciativa es va formular en l’apartat de precs i preguntes en l’ordre del dia del ple amb l’objectiu de garantir a les famílies i docents que el centre es troba en condicions davant els dubtes manifestats per la comunitat escolar en l’últim episodi de pluges.

Des del PP van valorar que el PSPV informara que el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) havia elaborat un informe sobre les deficiències registrades en les aules prefabricades. “Està molt bé que tinguem un control dels problemes existents, però de res serveix si aquests es remeten a la Conselleria d’Educació i la solució no arriba amb agilitat”, ha explicat María Tormo, regidora del PP en l’Ajuntament d’Almassora.

Els problemes trobats en les instal•lacions del col•legi “han de reparar-se amb diligència”. “Alguna cosa falla quan pares i mares dubten a portar als seus fills al centre amb cada episodi de pluges. I des del consistori considerem que el PSPV hauria d’actuar amb caràcter subsidiari. Està molt bé elaborar informes i traslladar-los a la Conselleria d’Educació, però si aquesta no actua no podem donar a les famílies com a resposta que hem traslladat el problema a l’administració competent. Cal ser resolutius”, ha considerat Tormo.

Així les coses, el PP va pregar ahir en ple al PSPV que assumisca la reparació de goteres, danys, filtracions o qualsevol altre tipus d’incidència que es detecte en aquests mòduls prefabricats. Al mateix temps que van sol•licitar diligència per a licitar la part d’obra del nou centre educatiu que resta per executar després d’un any de paràlisi d’obres.

“Volem que s’execute com més prompte millor i que no es perda un minut més, una vegada s’ha aconseguit rescindir el contracte”, ha explicat la regidora del Pàg. En aquest sentit, ha assenyalat Tormo, “hem recordat al PSPV que el compromís aprovat en Les Corts i en el ple de l’Ajuntament d’Almassora va ser licitar l’obra abans del 23 de febrer”.

“És evident, tal com ens ha confirmat el PSPV, que aqueix termini no es va a complir. En tot cas, desitgem que no es perllongue per més temps i que en aquesta primavera el col•legi puga estar licitat, perquè aquest és un objectiu que és de tots, de tota Almassora”, ha manifestat la regidora del PP a Almassora.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *