Miércoles, 17 de julio, 2019  |  
Els populars d’Almassora denuncien la paràlisi del projecte de la pantalla verda del Serrallo Els populars d’Almassora denuncien la paràlisi del projecte de la pantalla verda del Serrallo

- 8 enero, 2019 -

Casanova (PP) presenta en Les Corts una pregunta per a exigir informes, plans o documents que permetan avançar en una infraestructura que han paralitzat... Els populars d’Almassora denuncien la paràlisi del projecte de la pantalla verda del Serrallo

Casanova (PP) presenta en Les Corts una pregunta per a exigir informes, plans o documents que permetan avançar en una infraestructura que han paralitzat

Castellón Información

Els veïns d‘Almassora esperen des de fa més de tres anys que PSPV i Compromís complisquen el seu anunci d’iniciar expropiacions per a executar la pantalla verda que van garantir en campanya. Més de tres anys de mandat dels ‘dos ajuntaments’ han servit “per a confirmar que el projecte està condemnat i que les paraules li les ha portat el vent”.

El diputat autonòmic del Partit Popular, Vicente Casanova, ha elevat als Corts una consulta sobre el futur de la pantalla verda vist el càstig al que sotmeten PSPV i Compromís a Almassora. “L’objectiu és conèixer si en aquests anys de gestió han fet alguna cosa. Perquè la realitat és que la pantalla verda del Serrallo s’ha esfumat dels objectius anunciats pels qui avui governen el nostre municipi i la crua realitat és que els veïns segueixen exigint solucions que en mans de PSPV i Compromís s’han bloquejat”.

Anteproyecto PP entregado en junio 2015 a PSPV y CompromísVa ser Casanova, en qualitat d’alcalde, qui va lliurar als ‘dos ajuntaments’ un extens dossier en el qual es quantificava el valor de les expropiacions a dur a terme per a adquirir el sòl on s’havia de construir la pantalla verda. La documentació acompanyava un avantprojecte que visualitzava la infraestructura i sobre el qual s’havia de desenvolupar el projecte que permetera executar la demandada actuació.

Prop de quatre anys després de lliurar aquell dossier “PSPV i Compromís ho han ignorat”. Per aquest motiu, tal com ha assenyalat Casanova, “l’objectiu ara és que vist l’abandó dels ‘dos ajuntaments’ a nivell local, des del Consell ens informen de quins han sigut les gestions que s’han fet en relació a aquest projecte, en cas d’haver-hi alguna”.

Casanova reclama informes, escrits, actes de reunions o qualsevol document o projecte que posseïsca el Consell que PSPV i Compromís hagen encarregat als Corts per a atenuar els impactes de les activitats industrials que puga haver generat el Serrallo. “Esperem obtenir resposta per escrit, perquè els fets són visibles a ulls de tots: no cap”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *