lunes, 18 de enero, 2021  |  
Els populars de l’Alcora presenten al·legacions per a frenar la pujada de l’IBI proposada per l’Ajuntament Els populars de l’Alcora presenten al·legacions per a frenar la pujada de l’IBI proposada per l’Ajuntament

- 12 noviembre, 2019 -

Mateo (PP): “Estem al costat de les famílies, que no han de pagar de la seua butxaca la pujada de sous que han decidit... Els populars de l’Alcora presenten al·legacions per a frenar la pujada de l’IBI proposada per l’Ajuntament

Mateo (PP): “Estem al costat de les famílies, que no han de pagar de la seua butxaca la pujada de sous que han decidit l’alcalde i els seus regidors senseenrojolar-se”

Castellón Información

El Partit Popular de l’Alcora ha presentat una bateria d’al•legacions a l’ajuntament per a frenar la pujada de l’Impost de Béns immobles aprovada pel PSPV. L’alcalde i els seus regidors han decidit que els veïns siguen els que paguen de les seues butxaques la pujada de sous que van pactar aquest estiu “i no han tingut una altra manera de fer-lo que saquejant les economies familiars per a garantir-se el sou”.

Vicente Mateo, portaveu del PP a l’Alcora, ha considerat “injusta i innecessària” la pujada de l’impost. La mesura fiscal suposarà per a Samuel Falomir una recaptació extra de 300.000 euros. “Una suma més que suficient per a finançar-se els sous que suposen una despesa extra a la localitat de 222.032 euros a l’any”.

En un moment com l’actual, en el qual “tots els indicadors econòmics adverteixen d’una incipient crisi econòmica, el que hauríem de fer és protegir a les famílies de l’Alcora, no imposar destralades fiscals perquè els socialistes cobren les seues nòmines”. No obstant això, “l’esquerra demostra una vegada més que l’única cosa que li importa és el despatx i el sou”.

Des del PP, a més de presentar al•legacions a l’ordenança fiscal que el PSPV modifica a l’alça, també han iniciat una recollida de signatures “perquè els ciutadans expressen lliurement la seua oposició a la pujada de l’IBI”. Els qui desitgen sumar-se a aquesta campanya poden fer-ho signant en contra de la pujada en les fulles que el propi partit facilita en la seua seu o a l’ajuntament.

“Continuarem defensant als veïns als quals el PSPV maltracta a colp de pujada d’impostos. Perquè creiem que a les famílies se’ls ha de protegir amb rebaixes fiscals i injectar liquiditat, i perquè considerem que quan s’ocupa un càrrec de responsabilitat pública no és per a servir-se de la ciutadania, és per a servir als nostres veïns”, ha conclòs Mateo.

Google+
Whatsapp Telegram