Domingo, 25 de febrero, 2018  |  

- 19 mayo, 2017 -

Cajamar posarà autobusos per acudir a la celebració del patró de la gent del camp, inclosa en el II Cicle de Música i Dansa...

Castellón Información

Castelló celebra el diumenge la festivitat de Sant Isidre i Sant Pere de Censal en la ermita del mateix nom, en un matí que congregarà a la gent del camp castellonenc, que celebra la festa del seu patró. La jornada està inclosa dins del II Cicle de Música i Dansa a les Ermites de la ciutat organitzat per l’Ajuntament, que va començar el passat 5 de maig i es prolongarà fins al 26 de desembre. La matinal comptarà amb l’assistència de representants de l’equip de govern municipal, cooperatives locals, comunitats de regants i altres persones vinculades al sector.

El regidor d’Ermites, Enric Porcar, considera que aquests tipus d’iniciatives “serveixen per dinamitzar les ermites de la ciutat, tant municipals com privades, i donar-lis vida a través de la cultura popular”. Porcar assenyala que el Cicle de Música i Dansa a les Ermites pretén “enriquir una festa que té una vessant religiosa, però que a través de la cultura popular pot arribar a més gent”.

Les activitats s’iniciaran amb una missa amb l’actuació de la coral Sant Pere del Grau, després de la qual la rondalla Vora Sèquia interpretarà un repertori de música tradicional. Quan concloga la seua actuació, en els jardins de l’ermita es servirà un porrat popular amenitzat pel grup de música tradicional Els de la Fileta.

El grup cooperatiu Cajamar ha disposat un servei d’autobusos amb l’objectiu de facilitar el desplaçament de les persones que desitgen utilitzar aquest mitjà de transport fins a l’ermita. Els autobusos eixiran a les 9.30 hores des de la plaça Maria Agustina i tornaran una vegada acabat l’acte.

Google+
Whatsapp Telegram

No hay comentarios por el momento.

Se el primero en dejar un comentario abajo.

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *