Domingo, 5 de julio, 2020  |  
Els policies locals d’Almassora entregaran els fàrmacs de l’Hospital Provincia als pacients oncològics Els policies locals d’Almassora entregaran els fàrmacs de l’Hospital Provincia als pacients oncològics

- 26 marzo, 2020 -

Galí i l’Hospital Provincial acorden el trasllat de quimioteràpia des de hui Els policies locals d’Almassora entregaran els fàrmacs de l’Hospital Provincia als pacients oncològics

Galí i l’Hospital Provincial acorden el trasllat de quimioteràpia des de hui

Castellón Información

L’Ajuntament d’Almassora, a través de la Policia Local, entregarà a domicili des de hui la quimioteràpia preparada a l’Hospital Provincial de Castelló per a evitar als pacients oncològics l’exposició al contagi de coronavirus. L’alcaldessa, Merche Galí, i el Consorci Hospitalari han acordat que el centre sanitari deposite des d’aquesta vesprada els tractaments personalitzats en la reguarda de la Policia Local. A continuació, les patrulles els distribuiran porta a porta als malalts.

“Són un dels col·lectius més vulnerables per la feblesa del seu sistema immunològic a causa de la medicació contra el càncer i en aquests dies lluiten en dos fronts, la cura de la seua pròpia malaltia i la prevenció del contagi del COVID-19, de manera que aquest gest pot ser fonamental perquè es mantinguen forts en la seua recuperació”, segons la primera edil.

Per això, des d’aquesta mateixa vesprada, els vehicles patrulla de la Policia Local d’Almassora es desplaçaran als nou domicilis de les persones que estan sotmetent-se a tractaments oncològics en l’actualitat per a entregar-los la medicació de diverses setmanes. Per això, Galí ha agraït a la plantilla d’agent la seua disposició en aquests dies de dificultat i a l’hospital, “al qual brindem tot el nostre suport i col·laboració per a superar com més prompte millor aquesta greu situació”.

Ampliació horari emergències

D’altra banda, el departament de Serveis Socials ha ampliat l’horari telefònic d’atenció també en cap de setmana per a cobrir totes les necessitats en el menor temps possible. D’aquesta forma, personal de guàrdia del departament atendrà les crides registrades en el 964550090 de 8 a 19 hores de dilluns a diumenge.

“Si les emergències no entenen de festius, hem d’incrementar els nostres recursos per a solucionar-les”, ha assenyalat la regidora de Benestar Social, María José Tormo, qui ha aprofitat aquesta circumstància per a felicitar el personal del seu departament, el que més volum de treball gestiona des de l’aparició de la crisi.

El centre posa a la disposició de la població el Servei d’Assistència Domiciliària (SAD), Menjar a casa i Major a casa, el Servei Municipal de Transport Adaptat i les prestacions d’emergència social. A més, canalitza al voluntariat, crida diàriament a víctimes de violència masclista i a persones majors i continua amb l’activitat ordinària al marge de la pandèmia de coronavirus.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *