Lunes, 17 de febrero, 2020  |  
L’Ajuntament d’Onda celebra el primer plenari de la nova etapa popular L’Ajuntament d’Onda celebra el primer plenari de la nova etapa popular

- 27 junio, 2019 -

El ple acorda el repartiment de tasques, comissions i l'organització interna dels grups polítics del municipi L’Ajuntament d’Onda celebra el primer plenari de la nova etapa popular

El ple acorda el repartiment de tasques, comissions i l’organització interna dels grups polítics del municipi

Castellón Información

La corporació d’Onda ha celebrat avui el primer ple de la legislatura. Un ple extraordinari en el qual s’han pactat les normes de funcionament entre els diferents grups amb representació municipal.

Tal com ha explicat la portaveu del grup popular, Elena Albalat, una de les decisions que s’han pres ha estat el tornar a celebrar els plens als matins i s’ha consensuat l’organització interna de l’Ajuntament: el nombre de comissions, les assistències i el funcionament del dia a dia de l’administració local.

En el ple també s’han repartit les competències municipals i les àrees de gestió, així com l’organització interna dels diferents grups polítics.

Albalat ha assegurat que “l’objectiu de l’equip de govern és treballar per a millorar Onda i per això pensem que aquesta és la millor estructura i organització, sempre tendint la mà als veïns i als diferents representants polítics”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *