Sábado, 30 de mayo, 2020  |  
El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Alcalà es trau a exposició pública durant vint dies El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Alcalà es trau a exposició pública durant vint dies

- 7 octubre, 2019 -

El DOCV publica avui l'inici del tràmit d'informació pública per un termini en què es podran presentar al·legacions El Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d’Alcalà es trau a exposició pública durant vint dies

El DOCV publica avui l’inici del tràmit d’informació pública per un termini en què es podran presentar al·legacions

Castellón Información 

El Diari Oficial de la Comunitat Valenciana publica avui sotmetre a informació pública el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible-PMUS d’Alcalà de Xivert. Durant un termini de vint dies, fins al pròxim 6 de novembre, es podrà consultar la documentació, als Serveis Tècnics de l’Ajuntament d’Alcalà, mitjançant cita prèvia. També s’ha habilitat la consulta al tauler d’edictes i al Portal de Transparència de la Seu Electrònica de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert.

El PMUS, finançat a través de recursos municipals i del programa operatiu FEDER amb fons europeus, és l’instrument a través del qual es planificaran qüestions claus, per al futur del municipi, com l’ordenació viària, el foment de zones bicicletes i de vianants, la promoció del ús de transport públic i de cotxes elèctrics o la distribució de zones d’aparcament. En el seu procés d’elaboració, s’ha seguit un ampli procés de participació ciutadana, amb reunions sectorials, enquestes i formularis online per afavorir que els veïns de la localitat pogueren aportar les seues propostes i reflectir els seus hàbits pel que fa a la mobilitat.

L’Alcalde Francisco Juan ha assenyalat que “en aquest pla es recullen les necessitats que, a nivell de mobilitat i de foment del transport sostenible, té el nostre municipi. Per al seu desenvolupament, esperem poder comptar amb la participació d’altres administracions ja que planteja actuacions ambicioses i a desenvolupar a llarg termini”.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *