Jueves, 28 de mayo, 2020  |  
Les Pistes d’Atletisme de Benicarló obriran al públic la setmana que ve Les Pistes d’Atletisme de Benicarló obriran al públic la setmana que ve

- 7 mayo, 2020 -

La setmana vinent es podran començar a utilitzar les instal·lacions esportives a l'aire lliure Les Pistes d’Atletisme de Benicarló obriran al públic la setmana que ve

La setmana vinent es podran començar a utilitzar les instal·lacions esportives a l’aire lliure

Juanjo Benito//Castellón Información

Les Pistes d’Atletisme de Benicarló obriran al públic la setmana que ve, encara que queden per concretar aspectes com l’horari o l’aforament.

  Per això, la  Regidoria d’Esports està ultimant els preparatius per a obrir-les,  seguint les pautes de desescalada marcades per les autoritats sanitàries, que autoritzen a obrir les instal·lacions esportives a l’aire lliure a partir de l’11 de maig.

Per aquet motiu durant la setmana passada i part d’aquesta, la Brigada d’Obres i Serveis ha estat treballant per a posar a punt les instal·lacions.

El regidor d’Esports, Fernando Jovaní, ha explicat que “els quasi 50 dies que les pistes han estat tancades, han propiciat la crescuda de l’herba i han tret a la llum altres deficiències que, aprofitant l’absència d’usuaris, hem aprofitat per a subsanar”.

Així, han estat necessàries quatre segades per a desbrossar tota l’herba que ha crescut al voltant i dins de la pista. Al centre de la zona de gespa s’han tirat 37.000 quilos d’arena per a unificar i aplanar la línia de la gespa, s’han replantat les zones de porteries i s’han instal·lat 52 metres de canonada per a omplir d’aigua la ria per a les curses d’obstacles.

Jovaní afegia que a la zona d’arbrat de l’est de les pistes s’han sanejat els 45 pins, que feia 10 anys que no s’havien podat, i s’han reforçat un per un els 200 seients de la zona de grada.   

Tanmateix a la zona de pàrquing, s’han reforçat també els 45 paracops i s’ha aprofitat per a netejar i desinfectar a fons els vestidors i lavabos.

El regidor d’Esports apuntava que “les pistes tindran un aspecte immillorable per a la pràctica esportiva”.

Encara que Jovaní no ha concretat el dia exacte que s’obriran les pistes, que estarà en funció de les directrius que fixen les autoritats sanitàries,  “estem esperant els protocols per a saber quines mesures de desinfecció hem de prendre, quin aforament podem tindre, quin horari d’obertura, si hem de donar cita prèvia…”.

Per últim, Jovaní sí que ha assegurat que durant les properes setmanes s’aniran obrint la resta d’instal·lacions esportives a l’aire lliure, com el Velòdrom o les Pistes de Petanca.

Google+
Whatsapp Telegram


No hi ha comentaris per el moment

Escriu el primer comentari!

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *